Reclama cu un fetus care a socat internetul

Reclama cu un fetus care a socat internetul este pentru o maternitate si a produs indignare pana la cel mai inalt nivel din cauza imaginii folosite cu un fetus.

In afisul publicitar pentru o maternitate apare un fetus care saluta militareste si poarta pe cap o basca militara.

In urma aparitiei acestei imagini pentru o maternitate din Tel Aviv, guvernul israelian este acuzat de militarizarea simbolica a copiilor nenascuti.

Reclama a aparut in ziarul Makor Rishon care este afiliat partidului care apartine premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Reclama cu un fetus care a socat internetul

Imaginea este insotita de mesajul „A primit Medalia de Excelenta a Presedintelui, 2038”. Aceasta este o inalta distinctie militara oferita anual cu ocazia Zilei Independentei Israelului.

Reclama cu un fetus care a socat internetul este pentru o maternitate si a produs indignare pana la cel mai inalt nivel din cauza imaginii folosite cu un fetus.  In afisul publicitar pentru o maternitate apare un fetus care

Intr-un articol publicat in +972mag.com, jurnalista Mairav Zonszein spune: „Portretizarea militara a unui copil nenascut este rascolitoare, indiferent de tara […] Ideea ca un spital de calitate va produce soldati buni este patologica'. […] Israelul, care sustine constant ca liderii palestinieni intretin o societate care produce «teroristi» si ca isi educa copiii sa urasca, pare sa uite de propriile sale radacini militariste'.

Reactia spitalului

In urma valului de reactii negative, spitalul a contactat autorul articolului publicat pe +972mag.com din dorinta de a emite o declaratie oficiala.

Puratorul de cuvant al maternitatii Ichilov Hospital a declarat: „Datorita atentiei sporite a spitalului pentru parerile publicului dar si in urma valului de plangeri primite, am somat agentia de publicitate sa retraga reclama si ne cerem scuze pentru toate neplacerile cauzate”

Surse: Digi24; +972mag.com
Foto: 123rf.com; +972mag.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie