A refuzat calmantele dupa accident ca sa isi alapteze copilul

Dupa un accident de masina destul de grav, Danni Bett, desi se afla pe patul de spital cu gatul imobilizat si in dureri, a refuzat calmantele pentru a putea sa isi alapteze fiica.

Danni se afla cu fiica sa in masina si mergeau sa il viziteze pe tatal sau cand aceasta a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un gard metalic.

Danni povesteste ca isi aminteste ca a oprit motorul dupa accident, ca au venit oameni la ea sa vada daca este in regula si ca striga al ei sa ii scoata bebelusul din masina, insa nu isi aminteste cum a iesit ea din masina.

O data urcata in ambulanta, Danni a simtit o durere scutita foarte intensa ce pornea din zona gatului si cobora pe sira spirarii pana pe coapse. Atunci lui Danni i-a fost montat un guler care sa ii asigure coloana vertebrala si i-au fost facute o serie intreaga de investigatii pentru a vedea care este starea ei de sanatate si cat de grave sunt ranile suferite.

alaptare dupa accident 1
Pentru ca fiica sa Indie, in varsta de doar 2 luni plangea, a vrut sa o alapteze insa medicii nu i-au permis sa faca asta pana nu au iesit toate rezultatele analizelor.

I-au sugerat sa ii dea un biberon cu lapte insa aceasta a refuzat categoric, stiind cat de importanta este alaptarea si cat de linistitor este pentru fiica ei sa fie alaptata.

O data ce au iesit rezultatele analizelor, Danni a fost mutata intr-un salon si i s-a permis sa isi alapteze fiica.

 

alaptare dupa accident 2

„Daca vrei sa iti alaptezi bebelusul, nu lasa nimic si pe nimeni sa iti spuna ca nu poti face asta” a declarat Danni.

Sursa: stuff.co.nz
Foto: 123rf.com, captura video Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie