Remediu natural pentru desfundarea nasului în somn

Ai simţit şi tu cât de enervant este să ai nasul înfundat noaptea şi să nu poţi respira, nu? Imaginează-ţi cum este pentru cel mic, care poate nu ştie încă să sufle nasul şi nici nu te lasă să îl ajuţi cu aerosoli, ser fiziologic, apă de mare etc. Nu poate respira bine pe nas, nu se poate odihni cum trebuie, e mârâit, obosit… Dar tu trebuie să îl ajuţi, şi ce poate fi mai bun decât un remediu natural pentru desfundarea nasului în somn, cu un ingredient pe care il folosim mai tot timpul în bucătărie – ceapa –, fără a fi nevoie să îl trezeşti pe cel mic. E extrem de simplu şi eficient!

Mai ales acum, în sezonul rece, micuţul tău are de luptat cu nesuferitele răceli care, din păcate, vin la pachet, de cele mai multe ori, cu enervantul nas înfundat. Şi pentru că noaptea, în somn, lucrurile se agravează şi cel mic nu mai poate respira aşa cum trebuie, ne-am gândit că acest remediu natural, simplu şi util, pentru desfundarea nasului ţi-ar fi de ajutor în nopţile albe din perioadele cu răceli.

Datorită substanţelor pe care le conţine, ceapa este un leac minunat pentru desfundarea nasului copilului.

Ce trebuie să faci:

Taie (sau zdrobeşte) o ceapă şi pune-o într- batistă sau tifon cât mai aproape de capul bebeluşului, dar totuşi în siguranţă, astfel încât cel mic să nu ajungă la ea, din greşeală. Vei observa că cel mic va începe să repire mai bine şi va dormi până dimineaţa, fără să se mai trezească mârâit din cauza nasului înfundat.

 

 

Foto: shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul