Un roman condamnat la inchisoare in Anglia pentru ca si-a lasat insarcinata sotia

Un roman condamnat la inchisoare in Anglia pentru ca a intretinut relatii sexuale cu sotia sa. Barbatul in varsta de 25 de ani a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu sotia sa si a lasat-o insarcinata. Cazul este cu atat mai socant cu cat, sotia barbatului are 12 ani.

Fetita i-a devenit sotie barbatului de etnie rroma in urma cu un an pe cand avea doar 11 ani. Cei doi s-au casatorit in Romania si apoi s-au mutat in Anglia.

Sotia sa, fetita de 12 ani se pare ca s-a intors in Romania si urmeaza sa nasca in curand. Barbatul a pledat vinovat la acuzatiile de viol a unui minor.

Procurorul Jamie Sawyer a declarat ca varsta minima legala pentru casatorie este de 16 ani, atat in Romania cat si in Marea Britanie.

S-au cunoscut în România și potrivit victimei, nimeni nu s-a plâns de diferența de vârstă dintre cei doi. Ea s-a întors în România și inculpatul spune că vrea să repare relația atunci când va putea' a declarat procurorul.

Conform declaratiilor inregistrat la dosar, ce se intampla in familia celor doi a iesit la iveala in cursul anului cand acestia au fost opriti pentru un control de rutina. Barbatul a fost atunci retinut pe loc.

Avocatul romanului condamnat la inchisoare a declarat: Persoanele de etnie romă încă sunt marginalizate – autorităților nu le pasă și nu fac îndeaujuns de multe demersuri în această direcție'.

In plus, in apararea barbatului, avocatul sau a adaugat ca este o practica des intalnita intre persoanele de etnie rroma si a catalogat cazul ca fiind „exceptional' si „foarte neobisnuit' invocand faptul ca actul sexual in urma caruia copila a ramas insarcianta a fost un consintamant in cadrul casatoriei.

Pe langa cei 6 ani de inchisoare la care a fost condamnat barbatul de etnie rroma, acesta va ramane timp de 10 ani in registrul infractorilor sexuali din Marea Britanie.

Sursa: Digi24
Foto: shutterstock.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie