O fetiță de 3 ani s-a înecat cu popcorn si a intrat in moarte cerebrala

Dupa ce fetita sa in varsta de 3 ani s-a inecat cu popcorn, Alison Lawson, a ținut să împărtășească povestea ei tuturor părinților, în speranța că va trage un semnal de alarmă pentru ca nicio familie să nu mai treacă prin suferința de neimaginat prin care a trecut familia ei.

Alison Lawson și-a pierdut fetița după ce micuța a intrat în moarte cerebrală din cauza unui bob de porumb din floricele.

Tragedia s-a întâmplat chiar în ziua în care Alison îi organizase fetiței sale petrecerea zilei de naștere.

Toată ziua mama ei a fost împreună cu fetița și s-au distrat de minune. Spre sfârșitul zilei însă, după ce Alison a ieșit câteva minute din cameră, a avut un șoc la întoarcere. Micuța Mirranda nu mai respira.

S-au gândit imediat că a înghițit ceva, însă în momentul în care s-au uitat în gura ei nu au văzut absolut nimic. Asta pentru că bobul de porumb de la flocircele rămăsese blocat în gât destul de adânc, astfel încât nu putea fi văzut cu ochiul liber.

A intrat in moarte cerebrala dupa ce s-a inecat cu popcorn

Ajunsă la spital, micuța Mirranda a fost resuscitată de medici, iar inima ei a început din nou să bată. În acel moment, părinții ei nici nu bănuiau cât de gravă era starea copilei.

Ulterior, medicii au descoperit că fetița, care deja fusese conectată la aparate și era ventilată artificial, era de fapt în moarte cerebrală.

s-a înecat cu popcorn

Medicii au decis că micuța nu mai are nicio șansă de supraviețuire și, după câteva luni, au vrut să o deconecteze de la aparate, însă părinții s-au opus. Ei chiar au strâns bani din donații pentru a putea merge în fața Curții Supreme unde voiau să ceară în instanță dreptul de a-și ține fiica în continuare conectată, în speranța că o minune se va întâmpla.

A murit dupa ce s-a inecat cu popcorn

Din păcate, aceștia nici nu au mai reușit să ajungă în instanță, pentru că starea copilei s-a înrăutățit și, după șase luni de zile de chin, fetița  s-a stins pe patul de spital.

Alison, mama Mirrandei, a decis să povestească tuturor tragedia familiei ei, în speranța căă părinții vor acorda mai multă atenție obiectelor și alimentelor cu care copiii s-ar putea îneca.

'Toate astea s-au întâmplat de la un bob de porumb de floricele', a scris Alison rugând pe toată lumea să dea share poveștii ei pentru a ajunge la câți mai mulți părinți.

 

Sursa foto: captura video
Sursa; littlethings.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau