S-a desemnat câștigătoarea concursului ”Litere personalizate by Bobocica”

Oprea Matei Alina Elena este câștigătoarea concursului care a avut ca premiu un  set personalizat de litere decorative Bobocica! Ea a fost desemnată din rândul miilor de înscriși, prin tragere la sorți.

Ii multumim Bobocicai pentru premiu, va invitam pe toti in magazinul ei de pe Breslo sa descoperiti minunatiile pe care stie sa le faca și vă lăsăm să citiți povestea ei

 

Primele cuvinte textile au fost inspirate de prieteni

Primele litere le-am facut pentru o prietena care voia sa isi surprinda iubitul intors din voiaj – WELCOME HOME'.

Apoi a venit randul primei mamici din grupul nostru de prieteni – i-am scris IRINA', numele bebelusului ei.

 

Acum le vinde online in magazinul de pe Breslo

Pentru ca au fost atat de bine primite am decis sa incerc si alte modelele, cu fel si fel de aplicatii – strasuri, paiete, ochisori si antenute de gargarita, sau urechiuse de Mickey Mouse.

Le gasiti in magazinul meu de pe Breslo, de unde le puteti si cumpara. E foarte simplu – adaugi ce iti place in cos, imi spui ce cuvinte vrei sa scrii, iar literele ajung la tine in cateva zile.

 

Cei mai multi clienti le folosesc pentru a decora camera sau patutul copilului

Le-am vazut lipite pe perete, alaturi de alte personaje din povesti. Unele au fost fixate si pe usa, ca sa stii pe teritoriul cui intri. Cei mai multi insa le prind ca bannere de patutul copilului, de rafturi, sau direct de perete.

 

Sunt accesoriile perfecte pentru petreceri sau sedinte foto

Multi le folosesc si ca decoratiuni pentru evenimente – botezuri, taierea motului sau zile de nastere. Personal le recomand si ca element de decor pentru sedintele foto – vor crea o amintire foarte frumoasa.

 

Copii le adora, dar adultii se bucura si mai tare cand le primesc cadou

Literele decorative sunt un cadou deosebit, unic si personalizat, care se potriveste oricui. Sunt minunate pentru viitoare mamici si copii, dar si pentru prieteni dragi atunci cand vrei sa ii surprinzi cu un „La multi ani” sau Te iubesc'.

 

Reactiile clientilor sunt cea mai mare satisfactie a job-ului

Uneori am surpriza sa imi vad literele ca poze de profil pe paginile clientilor mei. Ma bucur mult ca se mandresc cu ele si le arata si prietenilor, este cel mai bun feedback! Imi creste inima cand vad poze cu micutii, si undeva, in spate, sunt si literele mele decorative.

 

Cel mai frumos sentiment il am atunci cand primesc un mesaj de multumire. E o bucurie sa aud cat de mult le plac literele, si ca vor reveni cu siguranta. Si revin! Am clienti care au cumparat litere pentru toti copiii prietenilor. 🙂

Bobocica are mulți admiratori și printre prietenii revistei baby, dovadă fiind participarea numeroasă la concursul organizat pe pagina de facebook baby

castigator bobocica(1)

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri