Are sanii atat de mari, incat nu si-a putut alapta copiii, de frica sa nu-i sufoce. Acum strange bani pentru operatie

O mama din Marea Britanie strange bani sa isi faca operatie de micsorare a sanilor. Femeia, ce are masura 40KK la sutien, sustine ca marimea sanilor ei a afectat-o toata viata, inclusiv ca mama.

Danielle nu si-a putut alapta prea mult cei doi copii, o fetita si un baiat, deoarece i-a fost frica sa nu ii sufoce.
Danielle Matier, in varsta de 31 de ani, a povestit cum inca din adolescenta a avut aceasta problema. Ei au inceput sa ii creasca sanii inca de la 11 ani, cand a ajuns pana la cupa E.
Pana la varsta de 15 ani, adolescenta avea deja cupa G la sutien si dureri puternice de coloana, din pricina greutatii sanilor.

Imi doream sa pot alapta, insa marimea sanilor mei mi-au stricat planurile

„Aveam o greutate normala, doar sanii imi erau foarte mari si imi provocau si probleme cu increderea in propria persoana.”, a explicat femeia.
„Pe parcursul sarcinii imi doream sa pot alapta, insa marimea sanilor mei mi-au stricat planurile.
Fiul meu nu se atasa corect la san, iar partea superioara a sanului ii acoperea complet fata. Mi-era groaza sa nu il sufoc.”

Mama povesteste ca nici in public nu i-ar fi fost prea usor sa alapteze, deoarece marimea sanilor ar fi impiedicat-o sa fie discreta.
Chiar si fara a alapta in public, femeia primeste constant priviri urate si comentarii rautacioase din partea oamenilor, doar pentru ca are sanii foarte mari.

Satula de toate aceste neplaceri, britanica s-a hotarat sa ceara oamenilor donatii pe GoFundMe, o platforma online dedicata strangerii de fonduri pentru diferite cauze.

Danielle si-ar fi dorit ca operatia pentru reducerea sanilor sa aiba loc in Marea Britanie, insa din pricina unui pret prea mare, e nevoita sa calatoreasca pana in Polonia, unde aceeasi interventie costa 3500 de lire, cu 3000 de lire mai putin decat in Regat.

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa imagine: Staywellworld


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie