Șase generații de femei într-o singură imagine | FOTO & VIDEO

O familie din Marea Britanie a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după nașterea celei mai micuțe membre a ei. Asta pentru că odată cu nașterea ei în familie există șase generații de fete și femei, micuța fiind stră-stră-strănepoata celei mai bătrâne femeie din familie, Ruby Snowling care are 100 de ani.

La începutul acestui an se credea că există o singură astfel de familie în Marea Britanie, însă rudele centenarei Ruby Snowling au realizat că este și cazul lor, având și ele în familie șase generații de fete și femei.

Ruby, care a avut 8 copii cu coțul ei Russell înainte ca acesta să moară la vârsta de 72 de ani, locuiește acum cu fiul ei, Albert care are 81 de ani.

Fiica ei, Dorothy, care are la rândul ei doi copii, are 79 de ani. Dorothy esre mama Sandrei Smith, care are și ea la rândul ei 60 de ani și doi copii, dintre care o fată de 40 de ani, pe nume Samantha.

Samantha are și ea o fată, Porche, de 22 de ani, iar aceasta a devenit mamă de curând când a născut o fetiță pe nume Meiche. Cea mai mică membră a

Secretul longevității familiei cu șase generații în viață

Întrebate care este secretul longevității acestei familii și cum au reușit la performanța de a fi șase generații în viață, toate femei, Sandra a răspuns că în primul rând este vorba de gene bune, dar și de foarte multă muncă.

'Din fericire se pare că longevitatea este o tradiție în familia noastră. Onestitatea, moraitatea și munca cred că sunt cheia unei vieți lungi' , a spus Sandra.

'Noi toate am fost crescut în spiritul moralității și cred că asta a făcut diferența. Bunica mea a muncit foarte mult, la fel și mama mea. Și eu și copiii mei am muncit foarte mult', a mai spus Sandra.

Cât despre cea mai mică membră a familiei, micuța Meiche, se pare că aceasta a fost foarte grăbită să vină pe lume, ea a fost născută prematur. Acum este bine însă.

Pe de altă parte, în cealaltă familie, familia Hanson, despre care se credea că este singura din Marea Britanie cu șase generații în viață, cea mai bătrână dintre femeile familiei, Hilda, a împlinit zilele trecute 103 ani și spune că se simte bine.

Citește și: Această imagine a făcut înconjurul lumii. Povestea ei e fascinantă

Sursa:dailymail.co.uk
Foto: 123.rf.com, captura Youtube.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie