Scandal intre medici in timpul unei operatii de cezariana

Doi medici au fost suprinsi certandu-se in sala de operatii in timpul unei operatii de cezariana efectuate de urgenta. Dupa apariatia clipului, medicii au fost suspendati.

Scandalul a avut loc in aceasta saptamana in spitalul Umaid din Jodhpur, India.

Imaginile au fost suprinse de unul din asistentii care se aflau in sala de operatii si ii arata pe cei doi medici, un ginecolog si un anatestezit, certandu-se in sala de opeartii, tipand si aruncandu-si injuraturi.

Medicii se certau pe faptul ca pulsul bebelusului nou nascut scadea vertiginos. Din pacate, fetita abia nascuta a decedat.

Dupa schimbul dur de replici intre medicul ginecolog Ashok Nainwal si medicul antestezit Mathura Lal Tak, se pare ca unul dintre medici a parasit sala de operatii.

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a determina cauzele exacte ale decesului bebelusului nou-nascut si pentru a stabili daca micuta a murit din cauza neglijentei medicilor.

„Femeia a fost adusa la spital in stare critica si a fost dusa de urgenta in sala de operatii, insa bebelusul ei nu a putut fi salavat. Nu stim inca sigur daca decesul bebeusului a fost cauzat sau nu de cearta dintre medici. Cauza decesului este asfixiere severa la nastere” a declarat pentru hindusiantimes.com, Ranjana Desai, administratorul spitalului.

Sursa: hindustantimes.com; Digi24
Foto: 123rf.com; captura video Youtube
Video: Youtube.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere