Scrisoarea emoționantă a unui băiețel către judecătorul care decide eliberarea mamei sale din închisoare

Un caz de-a dreptul teribil a avut loc în statuș Ohio, SUA. Un copil de 4 ani a fost martor la cea mai groaznică crimă, care-l va traumatiza pe viață.

Băiatul a văzut cum propria mamă și-a înjunghiat mortal tatăl. Din acest motiv el a decis să-i scrie o scrisoare judecătorului care se ocupă de cazul mamei sale pentru a-l convinge pe acesta să nu o elibereze.

'Dragă domnule judecător Peeler,

Eu simt și cred că mama mea ar trebui să stea în închisoare pentru că am văzut-o cum l-a înjunghiat pe tata direct în inimă, în timp ce el o ținea pe sora mea în brațe.

Ce a făcut ea a răpit fericirea din viața mea și a surorii mele pentru totdeauna. Viața mea ar fi fost de zece ori mai fericită dacă mama nu l-ar fi înjunghiat pe tata.

Cred că ar fi mai bine pentru mine și pentru sora mea dacă mama ar rămâne în închisoare, pentru că ne este foarte frică de ea. Am văzut amândoi ce i-a făcut tatălui nostru', a scris micuțul Bradyn.

Copilul, care acum are zece ani, avea patru ani atunci când mama sa l-a înjungiat pe tatăl său. Băiatul a decis ca înainte de procesul în care avea să se hotărască dacă femeia va fi sau nu eliberată condiționat după șase ani de temniță să scrie o scrisoare judecătorului în care să-i ceară să o lase în continuare după gratii.

Deși au trecut șase ani de la teribila crimă, micuțul este în continuare terorizat de ceea ce a văzut și în continuare se gândește cu spaimă la mama lui.

Shannon Smith, mama a doi copii, a fost condamnată în 2009 pentru uciderea lui Robert Takach, tatăl copiilor. Bunica micuților, mama tatălui lor, a povestit în instanță cum Shannon i-a înjunghiat băiatul cu un cuțit de friptură direct în inimă, apoi l-a spălat și l-a pus la loc.

Tatăl copiilor avea 25 de ani atunci când a murit, iar mama lor a fost condamnată la zece ani de închisoare.

'Este de nedescris ce s-a petrecut acolo. Este o tragedie pentru toată lumea. Este o persoană extrem de violentă care a distrus viața a patru generații din familia lor', a declarat judecătorul care se ocupă de cazul ei și care urmează să decidă dacă o va elibera sau nu condiționat după cei șase ani de închisoare.

Sursă: nydailynews.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie