Scrisoarea prin care o mamă îi dă ultimatum fiului ei a ajuns virală

Nu e deloc ușor să fii mamă. Și mai ales mamă de adolescent. Zicala potrivit căreia copiii mici înseamnă griji mici, iar copiii mari înseamnă griji mari este una adevărată.

Mama unui adolescent, care își crește singură copilul, s-a supărat foarte tare pe fiul ei în vârstă de 13 ani cu care nu se mai înțelegea și care nu mai voia sub nicio formă să mai țină cont de reguli.

Estella Havisham, care se folosește de un pseudonim pentru a-și proteja identitatea deoarece este o victimă a abuzului domestic, susține că fiul ei o mințea când venea vorba despre teme, refuza să mai țină cont de rugămințile și regulile ei și chiar i-a spus că poate să se întrețină singur pentru că deja câștiga bani din postările lui pe Youtube.

Nemaisuportând atitudinea lui, Estella a decis să-i scrie o scrisoare fiului ei în care îi spunea că dacă se consideră adult, trebuie să se comporte ca atare.

Hey Folks! If you are even the least bit curious about the background of this letter, here is a link to what lead up to…

Posted by Heidi Johnson on Wednesday, September 2, 2015

'Dragul meu Aaron,

Din moment ce ai uitat că ai doar 13 ani și eu sunt mama ta, din moment ce susții că nu mai vrei să fii controlat, cred că este timpul să înveți ce este aceea independență. Și cum mi-ai spus de-atâtea ori că tu acum câștigi bani, îți va fi probabil foarte ușor să-ți răscumperi de la mine toate lucrurile pe care ți le-am cumpărat până acum și le folosești.

Dacă vrei acces la internet și electricitate din nou, va trebui să-ți asumi următoarele costuri :

Chirie- 430 de dolari
Electricitate-116 de dolari
Internet-21 de dolari
Mâncare- 150 de dolari.

De asemenea va trebui să duci gunoiul lunea, miercurea și vinerea, să faci curățenie și să dai cu aspiratorul. Va trebui să-ți faci curat în baie săptămânal, să-ți gătești singur și să-ți strângi masa. Dacă eviți vreuna dintre aceste responsabilități îmi vei plăti câte 30 de dolari de fiecare dată când voi nevoită să fac eu ceva în locul tău.

Dacă în schimb te decizi că vrei în continuare să fie copilul meu în loc de colegul meu de apartament, putem negocia termenii.

Cu dragoste,
Mama.'

Estella a postat scrisoarea pe Facebook. Femeia susține că voia să o vadă doar prietenii, dar din greșeală a ajuns publică. Așa s-a întâmplat că postarea cu scrisoarea către fiul ei a strâns peste 85.000 de like-uri. Părerile celorlalți părinți care au comentat au de toate felurile, de la aplauze până la critici dure. Când și-a dat seama că scrisoarera ei era publică și-a zis că deja era prea târziu să îi refacă setările de vizibilitate și oricum nu mai avea niciun rost să facă asta.

Femeia susține că în urma scrisorii, fiul ei a venit și i-a cerut iertare și a întrebat-o ce poate să facă pentru a-și primi înapoi lucrurile pe care i le luase, printre care electronice, lenjeri preferată și câteva haine.

Estella le-a răspuns și celor care au criticat-o: 'Să fim serioși, doar nu credeți că m-am gândit vreo clipă să-mi las fiul de 13 ani în stradă dacă nu-și poate plăti partea de chirie. Doar nu credeți că intenția mea a fost aceea de a lua bani de la el. Am vrut doar să mai renunțe la orgoliu și să aprecieze ceea ce are și lucrurile cu care am fost binecuvântați. I-am făcut această 'factură' pentru a realiza faptul că în viața asta nimic nu e gratuit.
Sursa: huffingtonpost.com
Text Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie