Se întâmplă la unul din 5 milione de cazuri. Două perechi de gemeni, născute în aceeași zi, de aceeași mamă | VIDEO

Erin și Leah Sullivan, două surori gemene, s-au născut pe 26 ianuarie 2016, fix în aceeași zi în care alte două surori gemene, Charlotte și Isabelle, s-au născut în anul 2008. Cele patru fetițe mai au însă alți cinci frați, iar mama este din nou însărcinată.

Zoe Sullivan este mama a ptru fetițe gemene, toat născute în aceeași zi din an, 26 ianuarie, la 8 ani diferență.

Un astfel de caz se întâmplă, potrivit statisticilor, o dată la cinci milioane de nașteri.

 


Faptul că patru fetițe sunt născute în aceeași zi este o binecuvântare pentru părinții. Asta pentru că nu e deloc ușor să le serbeze zilele de naștere în condițiile în care mai au alți cinci copii. Ba mai mult, Zoe este din nou însărcinată cu cel de-al zecilea copil.

Mama spune că nu a planificat nicicum operația de cezariană, ba dimpotrivă, fetițele s-au născut prematur prin cezariană de urgență.  Chiar și personalul medical a fost uimit în momentul în care a afllat de la mamă că mai are alte două fetițe gemene născute fix în aceeași zi, dar cu 8 ani în urmă.

Acum, surorile gemene mai mari, Charlotte și Isabelle, care au deja 9 ani, au grijă de cele mai micuțe membre ale familiei.

'Sunt foarte încântate. Nici nu ne așteptam. Sunt foarte fericite că vor împărți ziua de naștere și cu cele mici', a povestit mama.

Ceilalți cinci frați ai celor patru surori gemene sunt Elizabeth, 11 ani, Olivia, 10 ani, Noah, 7 ani, Evangeline, 5 ani, și Tobias, 4 ani.

Numeroasa familie este bine cunoscută în comunitatea în care locuiește. Ei locuiesc într-o casă cu patru dormitoare și toată lumea îi știe ca fiind o familie fericită, chiar dacă nu-s nici pe departe înstăriți.

'Noi nu cheltuim bani pe alte lucruri care sunt strâns legate de familie. Copiii sunt fericiți, sunt sănătoși. E atâta bucurie deși e vorba de o familie foarte numeroasă' spun părinții.

Citește și: Gemenele mono mono, care s-au luat de mânuță imediat după naștere, sunt și acum nedespărțite | VIDEO

Au crezut că le-au schimbat copiii la naștere. O mamă a născut gemeni concepuți cu doi tați diferiți

Foto, video: Facebook
Sursa: DailyMail.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau