Serban Copot, internat in spital alaturi de fiul lui

UPDATE: 20 octombrie 2016

La doar cateva zile dupa ce s-a externat din spital cu Tedi, fiul sau cel mare, Serban Copot a mers din nou azi noapte la urgenta, insa cu Alex, fiul sau cel mic.

„Da, si cel mic este in lupte cu adenovirusul. Azi-noapte la 1:00 eram la urgente cu Alex, care incepuse cu varsaturi ca-n Poltergeist …” a scris Serban intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Artistul povesteste ca nu au gasit loc pentru internare in niciun spital, nici la stat nici la privat si isi motiveaza clar decizia de a merge la privat cand viner vorba despre copiii sai: „Da, cand e vorba de boli ale copilariei prefer ” privatul” dintr-un motiv simplu : au mai multi bani pentru o curatenie demna de un spital. Asadar, ai sanse mai mici sa te duci cu o boala si sa te intorci cu trei. Stiu, te rupe la buget, dar prefer varianta asta.”

 

––––––––––––––––––––––––––––––

Fiul lui Serban Copot a fost internat de urgenta in spital la sfarsitul saptamanii cu gastro-enterocolita.

In noaptea de joi spre vineri Tedi a avut reprize violente de voma. Saracul vomita chiar si in timp ce dormea. Dimineata ne-am dus de urgenta la spital, iar medicii ne-au recomandat sa ne internam imediat, mai ales ca s-ar putea imbolnavi si fratele lui mai mic. Am dormit alaturi de el zilele acestea in rezerva. Tedi este un baiat foarte curajos, nu a plans deloc atunci cand i s-a pus branula si i s-a luat sange. Am stat internati, ne-am adus carti de colorat si de citit pentru a trece timpul cat mai usor', povesteste Serban.

In urma declaratiilor facute de Serban Copot, se pare ca fiul sau Tedi a luat virusul de la gradinita.

Din aceasta cauza, artistul a postat pe pagina sa de socializare 2 materiale video filmat in spital, cu un mesaj clar pentru cei ce isi trimit copiii bolnavi in colectivitate.

Sunt unii care isi trimit copiii bolnavi in colectivitate, copiii suferind de boli virale. Stau sa ma gandesc la parintele care si-a trimis copilul viralizat si care a facut ca nu doar al meu ci si alti copii sa fie spitalizati. Este o specie de nesimtiti care umbla si bantuie printre noi. Educatoarea nu are cum sa stie imediat ca acel copil e bomba biologica. Asistenta isi poate da seama. In aceste conditii, chiar daca tu ti-ai invatat copilul sa se spele pe maini si ceea ce inseamna igiena, nu ai ce face. Se imbolnaveste de la colegi. Cei care isi trimit copiii bolnavi la scoala nu ii intereseaza de ceilalti copii si de parintii lor. Asta poate fi tradusa prin nesimtire si alte sinonime', a rabufnit artistul.

Mai mult, Serban Copot este ingrijorat si pentru fiul sau cel mic, Alexandru, in varsta de doar 6 luni si are urmatorul mesaj pentru parintii care l-au urmarit: Aveti grija de puii vostri pentru ca nu este deloc placut. Daca observati simptome, mergeti imediat la doctor. Stati in legatura cu medicul pediatru, vorbiti cu el si, daca este cazul, mergeti si va internati alaturi de copii'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau