Sfaturi pentru o sarcină mai sexy

A fi însărcinată te face să nu te mai simți atrăgătoare pentru partener? Nu ceda. Există mai multe moduri care-ți pot spori încrederea în tine, intensifica romantismul și „condimenta” libidoul. Încearcă următoarele sfaturi distractive pentru a te simți sexy și a avea o relație fericită.

Răsfață-te cu o lenjerie nouă
Mergi la cumpărături pentru o cămașă de noapte specială pentru gravide, confortabilă sau chiar una sexy pentru distracție. Câteva achiziții noi pentru garderoba de noapte poate face minuni pentru tine (dar și pentru partenerul tău).

Lingușirile fac totul
Complimentează-ți soțul! Lăudându-l de două ori pe zi, vă va ajuta să vă simțiți mai apropiați și mai intimi. În plus, sunt șanse ca și el să reacționeze similar. În general, când faci un compliment, nu numai tu te simți bine ci mai ales persoana care îl primește.

Profită de stările tale bune
Sarcina își pune amprenta asupra stărilor tale, mai mult sau mai puțin energice. Încearcă un episod romantic în momentele în care ești mai puțin agitată. Stabilește o cină acasă și în loc de desert oferiți-vă îmbrățișări tandre sau chiar mai mult.

Surpriză!
Condimentează-ți relația cu ceva neașteptat. Mergi la el la birou cu un pachețel pentru masa de prânz, șoptește-i dulci nimicuri la ureche în timp ce așteptați la casă la supermarket sau fă-i pur și simplu un cadou, fără o ocazie anume. Distrează-te, fii creativă și bucurați-vă de compania celuilalt.

Ceva nou
Faceți o rezervare la un restaurant în care nu ați mai fost până atunci, răsfățați-vă cu o ținută  nouă sau pregătește-i un meniu sofisticat care crezi că ar fi pe gustul lui. Noutatea este întotdeauna distractivă și poate fi, de asemenea, o provocare.

Dați-vă întâlnire la voi acasă
Aprinde câteva lumânări, așezați-vă confortabil și urmăriți un film împreună sau conversați până târziu în noapte abordând subiecte incitante. Nu e nevoie să ieșiți și să cheltuiți bani pentru o seară romantică, puteți să organizați un picnic chiar la voi în curte (dacă aveți una).

Faceți mișcare
Exercițiile fizice de zi cu zi, chiar și numai 15 sau 30 de minute, pot ajuta la ridicarea nivelului de testosteron din organism și la creșterea  libidoului. Mișcarea combate stresul, eliberează endorfinele. Te vei simți plină de energie și vei arăta mai bine. Deci … „fă mișcare” cu soțul tău.

Apropiați-vă cât mai des
Este esențial să-ți cunoști cu adevărat partenerul și să conștietizezi ce e ok în dormitor. După naștere libidoul, nivelul de energie, interesul pentru sex în general, va scădea destul de mult, așa că înarmați-vă cu răbdare pentru că lucrurile vor reveni în curând la normal. Puteți să vă atingeți ușor în timp ce vorbiți, să vă țineți de mână, să vă relaxați cu un masaj romantic.

Bilețele de dragoste
Folosește o hârtie specială, impregnată cu parfumul tău favorit și lasă-ți imaginția să zburde: scrie câteva rânduri romantice sau „neastâmpărate”. Poți face însemnări, de asemenea, pe fotografii vechi, resturi de hârtie și diverse obiecte găsite. Ascunde aceste bilețele de dragoste pentru a fi descoperite de el în portofel , în mașină sau în cămară.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie