Si-au abuzat bebelusul de o luna atat de tare, incat a fost necesar sa i se amputeze picioarele

Un bebeblus de doar 41 de zile din Anglia a fost atat de rau abuzat de parintii sai, incat micutul a avut nevoie de dubla amputare a picioarelor.

Parintii, Tony Smith, in varsta de 46 de ani si Jody Simpson, de 24 de ani, si-au sustinut nevinovatia. Cu toate acestea, le-a luat juratilor mai putin de o ora pentru a da verdictul de vinovatie in cazul celor doi.

De la momentul in care abuzul asupra bebelusului de 41 de zile a inceput, pana cand el a ajuns in atentia doctorilor, copilul suferea deja de septicemie si era foarte aproape de moarte.

Cand a intrat in spital, bebelusul era gri, facea spume la gura (saliva in exces) si i-a socat pe medici cand i-au vazut corpul umflat. Organele baietelul de doar 41 de zile intrasera deja in insuficienta.

Dupa ce medicii i-au facut o serie de radiografii, au avut un alt soc sa vada ca bebelusul avea fractura de sold, fractura in glezna dreapta, intr-unul din degetele de la maini si in doua oase din degetul mare de la picior.

Mama recunoaște ca tatal era „dur” cand manevra copilul

Specialistii au tras concluzia ca bebelusul n-ar fi putut ajunge in asemenea stare decat daca ar fi fost tras si smucit cu forta. Multe dintre rani erau vechi de 10 sau mai multe zile.

Toate ranile provocate de parintii sai biologici ii vor lasa bebelusului semne pe viata: a avut nevoie de dubla amputare la nivelul picioarelor, iar infectia rezultata in urma dublei fracturi de sold, oasele au fost atat de afectate incat e posibil ca baietelul sa nu poata purta vreodata proteze.

Mama a povestit politiei cum tatal copilului „nu isi dadea seama de propria putere” si isi manevra copilul cu duritate.

Femeia si-a amintit chiar cum l-a avertizat in repetate randuri cand barbatul a ridicat bebelusul de incheieturile mainii sau de glezne.

Pentru faptele ingrozitoare, instanta a decis ca cei doi parinti sa petreaca urmatorii 10 ani in inchisoare.
Baietelului i-a fost atribuita o noua identitate si a fost adoptat de o familie iubitoare, dispusa sa il iubeasca si sa ii inteleaga nevoile speciale pe care le va avea toata viata.

Sursa: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie