Si-a dat copilul spre adoptie. 24 de ani mai tarziu a aflat un adevar socant

Will era doar un copil si el atunci cand a venit pe lume fiica lui. Acesta se lupta cu dependenta de alcool si pentru ca nu era apt sa ii ofere fiicei sale Amy, ingrijirea de care avea nevoie, a decis sa o dea spre adoptie la scurt timp dupa ce s-a nascut.

Anii au trecut si Will a fost atras de o organizatie care ofera solutii viabile persoanelor fara adapost. A inceput sa lucreze ca voluntar si cu timpul a ajuns sa aiba un post permanent in organizatie.

Intre timp, Amy depunea eforturi mari pentru a-si gasi parintii biologici. Dupa cautari indelungate, Amy a reusit sa afle numarul de telefon al lui Will. Desi era foarte emotionata sa isi sune tatal, si-a adunat fortele si l-a sunat.


Dupa 24 de ani in care nu au avut niciun fel de legatura, Will a primit cu inima deschisa telefonul fiicei sale Amy si a asigurat-o ca totul va fi bine.

Tatl si fiica s-au intalnit chiar a doua zi, pentru micul dejun. Will i-a povestit fiicei sale despre lupta pe care a dus-o cu dependenta de alcool si cum viata sa parea ca se duce de rapa cand avea 20 de ani. I-a mai povestit ca ultima data bause cu 9 ani in urma pentru ca mai apoi sa devina cel care ii ajuta pe altii sa depaseasca depdentele cu care se lupta.

 


Dupa ce au discutat mult, Will i-a spus lui Amy ca trebuie sa plece pentru ca trebuia sa ajunga la „Phoenix Rescue Mission” unde ajuta la serivirea mesei in calitate de voluntar.

 
Amy a ramas fara cuvinte. Cand a reusit sa isi revina i-a povestit lui Will ca si ea era volnutar la aceeasi misiune umanitara doar ca intr-un alt centru.

Atat Amy cat si tatal sau sunt convinsi ca nimic nu este intamplator si ca totul, de-a lungul celor 24 de ani, a lucrat pentru ca ei sa ajunga sa se reintalneasca.

Sursa: littlethings.com
Foto: 123rf.com; captura video
Video: Yotube.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie