Si-a ucis toti copiii facand o greseala banala la micul dejun

In toata lumea, mamele au grija ca la micul dejun, cea mai importanta masa a zilei, copiii sa consume alimente sanatoase.

Din pacate, pregatirea unui mic dejun, s-a transformat intr-o tragedie pentru o mamica si cei doi copii ai sai.

Asa cum o face in fiecare zi, Josefina le pregateste copiilor sai, Augustin in varsta de 8 ani si  Maria in varsta de 6 ani, micul dejun. Copiii se trezesc, se spala pe maini si apoi iau micul dejun pregatit de mama lor.

In acea zi, respectand rutina, Josefina le-a pregatit copiilor micul dejun: suc de portocale si omleta cu oua si sunca.

Dupa ce au mancat, copiii s-au pregatit si au plecat la scoala. Doua ore mai tarziu, Josefina a primit un telefon de la scoala in care a fost anuntata ca cei doi copii ai sai au fost dusi de urgenta la spital.

Ajunsa la camera de garda, medicii care i-au consultat pe copii i-au spus ca micutii se afla in stare foarte grava, ca nu pot tine sub control febra si ca cel mai probabil cei mici au luat salmonella.

Acest tip de bacterie se gaseste in foarte multe alimente si acum distrugea organele copiilor sai.

Dupa ce au facut cateva analize, medicii au constat ca micutii au luat bacteria din micul dejun pregatit in acea dimineata de mama lor.

Dupa ce au stat de vorba cu mama, medicii au descoperit ca in timp de pregatea micul dejun, Josefina a folosit telefonul mobil si cel mai probabil asa a ajuns sa contamineze mancarea cu salmonella.

Din pacate, in ziua de azi, totul se invarte in jurul tehnologiei si foarte multi oameni isi folosesc telefoanele mobile absolut oriunde merg, chiar si la toaleta. Ce nu realizeaza insa este ca din baie sunt sansele cele mai mari de infectie cu bacterii precum E.coli, chiar daca se spala pe maini.

Se pare ca bacteria care se regaseste in scaun, se poate transmite si aseza pe telefonul mobil in tip ce te afli la baie si astfel, chiar daca te speli pe maini, o faci degeaba pentru ca bacteria se afla pe telefon.

Din pacate, copiii Josefinei nu au supravietuit si in memoria copiilor sai, a decis sa isi faca publica povestea pentru a a trage atentia asupra pericolului imens.

Surse: viral4real.com; thehealthcenter.me
Foto: 123rf.com; Faecbook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau