O mămică a postat imagini cu fetița ei ce suferă de o boală rară. Motivul ei este unul emoționant

Sophie Joyce este o tânără mămică de 22 de ani, care a suferit un șoc în momentul în care a aflat că fetița ei suferă de sindromul Treacher-Collins, o afecțiune din cauza căreia pur și simplu se deformează chipul copilului.

Sindromul Treacher-Collins este o boală gravă din cauza căreia se deformează structura osoasă a craniului. Mai mult însă, din cauza deformării osoase, fetița Sophiei are și probleme respiratorii, pentru că și structura oaselor nasului a fost afectată.

Citește și: Postarea despre Sindromul Down care a induiosat internetul

Pentru Sophie însă micuța ei este lumina ochilor ei și o iubește din toată inima chiar dacă este diferită. Ea a ales să facă publice imagini cu fetița ei tocmai pentru a trage un semnal de alarmă și a le cere oamenilor să nu o mai perceapă ca pe un mic monstru, ci ca pe un copil. Sophie spune că este mândră să fie mama fetiței ei și pentru ea este cel mai frumos copil.

Sophie este convinsă că momentan Poppy este prea mică pentru a înțelege ce se întâmplă, însă are convingerea că mai târziu ar putea suferi. Tocmai de-asta încearcă din răsputeri să-i arate că nu contează părerile celorlalți și că personalitatea ei puternică este mai importantă ca orice altceva.

Tânăra mămică își dorește din toată să reușească să crească un copil încrezător în ciuda faptului că viața a fost aspră cu ea și suferă de Sindromul Treacher-Collins.

Citește și: Miracol în România. Dragostea pentru copil poate învinge și cea mai teribilă boală

Sursa: wikr.com
Foto: Facebook; 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau