Sotul a refuzat sa asiste la nastere. Reactia mamei este geniala

Un cuplu tanar, se aflau la primul lor copil si erau extrem de incantati, insa sotul refuza cu vehementa sa asiste la nastere, in special, exact in momentul in care venea bebelusul pe lume.

Mereu spunea „Nu intru acolo sub nicio forma”. „Nu inteleg de ce se asteapta toata lumea de la soti sa fie in camera cand are loc nasterea, nu e ca si cum pot sa contribuie cu ceva si in plus, nu vreau sa vad….TOT ce se intampla…acolo jos”.

Sotia credea despre sotul ei ca este imatur si a tot discutat cu el si l-a tot rugat sa se razgandeasca. Intr-un final,  a reusit sa il convinga sa fie alaturi de ea, insa el a tinut sa adauge: „Dar nu am de gand sa ma uit! O sa fiu acolo, o sa te tin de mana, insa sub nicio forma nu ma uit”.

Dupa toate aceste declaratii, sotia a incuviintat.

A venit si mult-asteptata zi a nasterii si totul se desfasura perfect iar mama si bebelusul pareau perfect sanatosi. Sotul insa statea intr-un colt al salonului privind ursuz.

Promisese ca va fi acolo pentru ea insa acum era atat de rece si de distant incat putea la fel de bine nici sa nu se afle in incapere. Aceea trebuia sa fie cea mai frumoasa zi a vietii lor iar el pur si simplu era un mare morocanos!

Insa, sotia a stiut exact ce sa faca pentru a se razbuna. A zambit in sinea sa si a asteptat sa isi puna in aplicare razbunarea.

Nasterea a decurs destul de usor desi sotia a avut dureri foarte mari, medicii si asistentele au ajutat-o foarte mult cu toate cuvintele frumoase pe care i le-au adresat, in timp ce sotul a stat in tacere si a tinut-o de mana si a privit in alta parte.

A venit si momentul in care parintii puteau sa isi vada bebelusul si bineinteles ca acum, sotul voia sa „arunce o privire”, acum era incantat si nerabdator desi nu a vrut sa aiba nimic de-a face cu nasterea propriu-zisa.

Asa ca atunci cand mamica a tinut in brate micutul bebelus a inceput sa comenteze asupra trasaturilor sale, mai ales ca nascuse un baietel.

„Oooo, uite, are nasul tau” spus sotia. „Si ochii tai superbi” a completat sotul. Medicii si asistentele care asistasera la nastere, inca se aflau in incapere atunci cand proaspata mamica a spus: „Ooooo, bebelusul nostru seamana ATAT DE BINE cu tine”.

Apoi a dat a o parte paturica cu care era invelit bebelusul, s-a uitat in jos si a spus: „Are chiar si „cucul” tau! Este identic, aceeasi marime si totul e perfect la fel!”

A urmat apoi un moment de tacere stanjenitoare, in care fata sotului a capatat o culoare puternica de rosu aprins in timp ce medicii si asistentele se chinuiau sa nu izbucneasca in ras. Sotul si-a privit sotia in ochi, a zambit  apoi a inceput sa rada.

Dupa ce a discutat cu sotia sa, despre motivul care a determinat-o sa spuna ce a spus, sotul a invatat o lectie pretioasa – sa iti sustii sotia nu inseamna sa fii acolo doar cand lucrurile sunt usoare. Inseamna sa fii acolo, sa o sustii cu adevarat si atunci cand lucrurile sunt foarte foarte grele.

Sursa: tickld.com
Foto: 123rf.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere