Spatii speciale in avion, in care copiii sa nu aiba voie?

In urma unui clip surprins de pasagerul unui avion, in care poate fi auzit un copil care tipa in mod constant, a aparut o miscare pentru o zona in care copiii sa nu aiba voie in avion.

Spatii speciale in avion, in care copiii sa nu aiba voie?

Unii oameni cred ca posibilitatea de a calatori langa un copil zgomotos e un risc pe care ti-l asumi cand calatoresti cu avionul, insa altii nu mai sunt dispusi sa isi asume acest risc, asa ca au inceput sa militeze pentru zone separate in avion, in care copiii sa stea separat de adulti.

O asemenea cerere exista de ceva timp. Conform unui sondaj desfasurat in SUA in urma cu un an, mai bine de jumatate dintre respondenti considera ca familiile cu copii mai mici de 10 ani ar trebui sa aiba zone separate de ceilalti pasageri.

Unii parinti au imbratisat ideea cu incantare

Cateva companii internationale, presum Malaysia Airlines, AirAsia sau Scoot Airlines au introdus deja zone speciale, unde pasagerii pot cumpara un loc fara riscul de a fi asezati langa un copil.

De ce oamenii sunt deranjati de parintii cu copii, iar parintii sunt deranjati la randul lor de acesti oameni?

Ei bine, se pare ca odata ce devii parinte, te obisnuiesti cu un mod mai agitat si zgomotos de viata.
Poate fi chiar greu sa iei seama la faptul ca cei mici ii deranjeaza pe ceilalti, daca tie comportamentul lor ti se pare firesc.

Alti parinti considera ca ar fi discriminare si s-ar comite un abuz

Majoritatea calatorilor, multi dintre ei chiar si parinti, si-ar dori ca in avioane sa existe zone destinate familiilor cu copii, pentru ca aceste discutii sa inceteze.
La polul opus insa, exista si calatori ce considera ca o astfel de initiativa ar fi discriminatorie si o aseamana discriminarii etnice si rasiale.

Sursa: independent.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie