Sprijin pentru SOS Satele Copiilor

Vaillant Group Romania si-a aratat sprijinul pentru SOS Satul Copiilor Cisnadie si pentru SOS Comunitatea de Tineri Sibiu, furnizandu-le 25 de sisteme moderne de incalzire inainte de venirea sezonului rece. Donatia, constand in 13 centrale termice cu tehnica condensarii si 12 sisteme solare, asigura caldura si apa calda pentru peste 80 de copii si tineri.

Evenimentul de inaugurare a sistemelor de incalzire a avut loc la SOS Satul Copiilor Cisnadie. Copiii au participat la un atelier de pictura, la un atelier de stiinta distractiva si au avut parte si de o surpriza speciala: un concert sustinut de artista Sore, cunoscuta si indragita de copii pentru prestatia ei in trupa LaLa Band.aillant Group Romania si-a aratat sprijinul pentru SOS Satul Copiilor Cisnadie si pentru SOS Comunitatea de Tineri Sibiu, furnizandu-le 25 de sisteme moderne de incalzire inainte de venirea sezonului rece. Donatia, constand in 13 centrale termice cu tehnica condensarii si 12 sisteme solare, asigura caldura si apa calda pentru peste 80 de copii si tineri.

Evenimentul de inaugurare a sistemelor de incalzire a avut loc la SOS Satul Copiilor Cisnadie. Copiii au participat la un atelier de pictura,Vaillant Group Romania_Iulia Pascu la un atelier de stiinta distractiva si au avut parte si de o surpriza speciala: un concert sustinut de artista Sore, cunoscuta si indragita de copii pentru prestatia ei in trupa LaLa Band.

Proiectul din România face parte din parteneriatul global pe termen lung între Vaillant Group și SOS Satele Copiilor Internațional.
Compania Vaillant Group este o âafacere de familie, cu o istorie de peste 140 de ani la nivel global.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri