Star de fotbal american imparte parintii in doua tabere, dupa ce isi saruta copilul pe gura

Starul de fotbal american Tom Brady a impartit parintii in doua tabere, in urma unor imagini controversate publicate pe Facebook.

Intr-un clip, parte dintr-o serie de documentare numite „Tom vs Time”, Tom Brady isi saruta copilul pe buze de doua ori.

In imaginile cu pricina, vedeta apare pe o masa, in timpul unui masaj. Fiul sau intra in incapere si il roaga pe tatal sau sa il ajute in configurarea unei echipe virtuale de fotbal.

In replica, tatal intreaba „Eu ce primesc?”. Atunci Jack, baiatul de 11 ani al starului, isi saruta tatal pe buze, ca un gest firesc.

 

Tom Brady isi manifesta nemultumirea, iar copilul isi saruta tatal din nou, de aceasta data gestul de afectiune avand o durata considerabil mai mare. De aceasta data, copilul se sterge pe tricou.

In urma publicarii imaginilor, foarte multi parinti au fost de parere ca cel de-al doilea sarut cel putin a fost deplasat, avand o durata prea mare.

Sarutatul copiilor pe buze, o moda intre vedete

Tom nu este prima vedeta care sa isi sarute copilul pe gura si sa starneasca o controversa pe acest subiect. Heidi Klum sau Victoria Beckham au publicat imagini in care isi sarutau copiii pe gura si au avut parte de reactii asemanatoare.

Heidi Klum]

Anul trecut, in vara, fotomodelul Heidi Klum a postat pe Instagram imagini de la plaja, in care isi saruta fiul pe buze, in mare.

Fotomodelul a starnit din partea oamenilor o reactie similara cu cea generata de Tom Brady.

Surse: littlethings.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau