”Sunt cea mai detestată mamă din lume”. Povestea femeii care și-a filmat copilul cu Sindrom Down în mașina de spălat

Tânăra mamă a unui băiețel de doi ani, care suferă de sindromul Down, este convinsă că a devenit cea mai detestată femeie din lume, după ce postat pe Facebook o imagine cu micuțul ei în mașina de spălat rufe.

Courtney Stewart a povestit că băiețelul ei s-a urcat pur și simplu în mașina de spălat, iar ea, s-a jucat cu el 'Cucu-bau', folosindu-se de ușă. Amuzată de moment, femeia a făcut o poză și a filmat trăsnaia, iar apoi a postat pe Facebook. De aici a început coșmarul, spune ea. Mii de oameni din lumea întreagă au considerat că gestul ei este inacceptabil.

Courtney susține că nici măcar nu i-a trecut prin cap că unul dintre 'prietenii' ei virtuali o va reclama la poliție, spunând că are un comportament plin de cruzime față de copilul ei. Imaginea a iscat o adevărată isterie, iar serviciile sociale i-au făcut imediat o vizită la domiciliu. Autoritățile însă nu au descoperit nimic care să le facă să se îndoiască măcar de faptul că tânăra este o mamă bună pentru cei doi copii ai ei.

Cu toate acestea, postarea ei pe Facebook i-a transformat viața într-un adevărat coșmar. Din cauza amenințărilor primite, ea, soțul ei, micuțul Caleb și surioara lui de șase luni au fost nevoiți să părăsească apartamentul în care locuiau.

'Nu am nici cea mai vagă idee cine a depus plângerea, dar la numai o oră de la postare m-am trezit cu poliția la ușă. Imaginile au devenit virale, iar eu am devenit cea mai detestată mamă din lume. Nu am plâns atât de mult în viața mea.

Abuzurile pe care le suport de atunci sunt incredibile. Cineva ne-a amenințat că, dacă serviciile sociale nu ne vor lua copiii, atunci ei vor avea grijă să-i ia. Am fost atât de îngroziți încât am cerut ajutorul poliției.

Bineînțeles că regret că am postat acele imagini. Am fost naivă, am făcut o prostie și îmi cer scuze. Dar nici măcar o clipă nu am fost rău intenționată. Caleb nu a fost nici măcar o secundă în pericol. În acel video oamenii nu au putut auzi, dar Caleb râdea cât îl ținea gura.

Nu merit să fiu judecată ca fiind un monstru. Oamenilor le este milă de Caleb pentru că mă are pe mine ca mamă. El este un copil fericit și are o familie foarte iubitoare. Îi place foarte mult să ne jucăm 'Cucu-bau'. Ușa mașinii nu a fost niciodată complet închisă, iar cablul nu era în priză. Am avut grijă să-i explic că este periculos și să-i spun să nu mai facă asta', a declarat Courtney.

Tânăra a povestit că avea 18 ani când a rămas însărcinată și a aflat că micuțul pe care îl poartă pântece ar putea suferi de Sindromul Down abia când avea 34 de săptămâni de sarcină. A fost un șoc pentru că nimeni nu se gândea că o femeie atât de tânără ar putea naște un copil cu Sindrom Down. Ea susține că nici un moment nu a acceptat ideea de a renunța la copil și a fost tot timpul convinsă că-l va iubi din toată inima.

La două săptămâni după ce a născut, tatăl copilului a părăsit-o. În acest timp, micuțul Caleb a suferit o operație pe cord. A stat în spital cu el timp de patru luni.

'Pentru mine nu este un copil cu handicap, este băiețelul meu adorabil', spune Courtney.

Pe când micuțul a împinit nouă luni, tânăra  l-a cunoscut pe Kerran, care l-a iubit pe Caleb din prima clipă. Cei doi au mai făcut un copil, o fetiță pe nume Keira, care s-a născut sănătoasă.

Acum, că viața ei s-a transformat într-un coșmar din cauza unor imagini postate pe Facebook, Courtney și-a șters contul definitv și susține că nu va mai posta niciodată ceva pe această rețea de socializare.

Sursa: dailymail.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri