Ingrediente: Pentru amestecul de fructe • 150 g fructe uscate (stafide, caise, mere) • 2 linguri vin roşu dulce • 2 linguri zahăr tos • un vârf de cuţit de scorţişoară măcinată • coaja de la 1 portocală Pentru crema de vanilie • 400 ml frişcă • 100 ml lapte integral • 1 linguriţă esenţă
Ingrediente pentru crustă: • 200 g făină • 100 g unt • 50 g zahăr • 1 ou • praf sare • 50 ml apă rece Ingrediente pentru cremă: • 400 ml lapte • 200 g zahăr • 6 gălbenuşuri • miezul de la un baton de vanilie • 40 g făină • 40 g
Ingrediente: 400 g. piscoturi, 2 plicuri gelatina, 4 oua, 300 gr. zahar, 200 ml lapte, 0,5 l frisca Hulala, 1 compot ananas, 1 portocala, 2 kiwi, 1 esenta vanilie Preparare: Crema: se bat ouale cu 200 gr zahar, 200 ml lapte pe baie de abur. Se lasa apoi la racit. Gelatina, inmuiata dupa instructiunile de