E un tort mai altfel, dar este cu adevărat delicios. Învață să prepari și tu un tort cu brânză și somon. Timp de preparare: 35 min Gata in: 35 min Timp de asteptare: 12 ore Ingrediente 300 g pâine prăjită 500 g mascarpone verdeţuri proaspete: mărar, pătrunjel verde 200 ml smântână 300 g somon file
Acest tort în 3 culori este cu adevărat delicios și se prepară relativ ușor. Iar copiii vor fi încântați să îl pregătiți împreună. Ingrediente pentru 16 porţii • Gata în 1 oră + timp de răcire • 563 calorii per porţie • 30 g grăsimi PENTRU BLAT ■ 175 g unt, înmuiat la temperatura
”Ai nevoie doar de dragoste, dar un pic de ciocolată nu strică”. Uite rețeta pentru un tort de ciocolată, delicios și ușor de preparat, chiar dacă nu ai abilități de mare chef. 16 portii • Gata în 1 ora si 30 minute Ingrediente ■ 250 g faina ■ 50 g cacao ■ 250 g zahar
Ingrediente pentru 12 porţii: ■ 125 g curmale fără sâmburi ■ 150 g unt înmuiat la temperatura camerei ■ 150 g zahăr brun ■ 4 ouă ■ 200 g făină integrală cu factor de creştere ■ 1 linguriţă bicarbonat ■ 1 linguriţă cuişoare măcinate ■ coaja rasă de la două lămâi ■ 200 g morcov,
Fără coloranţi artificiali – culoarea glazurii vine din sucul de coacăze negre! 10-12 porţii • Gata în 1 ora şi 55 minute • 304-254 calorii per porţie •12,5-10,5 g grăsimi Ingrediente: ■ 125 g unt ■ 125 g zahăr ■ 3 ouă ■ 1 75 g faină cu factor de creştere, plus 1 lingură
Înainte de a-l umple, lasă-l să se răcească complet, chiar de pe o zi pe alta. 12-14 porţii • Gata în 1 ora şi 10 minute plus timp de răcire • 525-450 calorii per porţie • 30-26 g grăsimi Ingrediente: PENTRU BLAT ■ 1 75 g cartofi dulci, curăţaţi de coajă şi răzuiţi ■
Ingrediente: ● 2 kg de mere ● 400 g zahăr ● 4 plicuri de budincă de vanilie ● 500 g biscuiţi de post ● scorţişoară ● rom ● o ceşcuţă cu stafide ● 500 ml apă Mod de preparare: Stafidele se pun la înmuiat în rom, o jumătate de oră. Merele se spală şi
Ingrediente Pentru blat: • 125 g făină • 50 g zahăr • 1 gălbenuș • 75 g unt • 1 praf de copt • 1 praf de sare Pentru cremă: • 1/2 kg smântână • 1 cutie compot de ananas • 300 g zahăr • coajă rasă de portocală și lămâie • 2 pliculețe zahăr
Ingrediente: 500 g biscuiti populari sau petit 2 oua 100 g unt 100 g zahar pudra 50 g faina 100 ml lapte ciocolata rasa Preparare: Pentru crema, se bat ouale cu zaharul vanilat si se adauga putin cate putin untul, se bate bine pana cand amestul devine neted. Se adauga laptele si faina si
Ingrediente: 12 napolitane pentru tort 150 g unt 150 g zahar pudra 2 galbenusuri 150 g ciocolata de menaj 150 g alune 1 lingura rom 125 ml frisca 50 g glazura de ciocolata 50 g ciocolata amaruie Preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra. Se adauga bucatile de ciocolata topita galbenusurile si, treptat, alunele
Ingrediente: Pentru blat: 9 oua 9 linguri zahar 8 linguri faina 3 linguri cacao sirop Pentru crema 300g unt 150g zahar 1 / 2 pahar apa 100g ciocolata 3 linguri cacao Preparare: Se freaca galbenusurile impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza usor faina si se amesteca usor. Inglobeaza si albusurile batute spuma cu cacao.
Ingrediente: 200gr unt 8 oua 2 linguri faina 300 gr zahar pudra 100 gr cacao 500 ml frisca visine Preparare: Se freaca foarte bine untul cu 200 gr de zahar pudra. Separat, se pune 1/3 pahar apa cu 100 gr de zahar si 100 gr cacao, se fierbe pana ce devine ca o smantana groasa,
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 8 linguri de zahar, 3 linguri lapte, 8 linguri faina, 3 linguri de cacao, praf de copt. Umplutura: frisca Hulala, esenta de lamaie, 1 compot de ananas. Preparare: Blatul: Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si laptele. Se adauga albusurile batute spuma si faina si cacao in ploaie
Ingrediente: 8 oua pentru blat 200 grame de faina 50 grame de cacao 250 grame de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie 150 ml rom 3 oua pentru crema 4 linguri cu zahar pudra 4 linguri cu faina 6 linguri cu cacao 300 ml lapte 50 grame unt putina ciocolata din comert Preparare:
Ingrediente: – 5 oua – 5 linguri cu zahar – 5 linguri cu faina – 1 praf de sare – esenta rom – 1 plic zahar vanilinat – o cutie frisca lichida Hulala Preparare: Se bat cu mixerul ouale impreuna cu zaharul si sarea, batem bine de tot pana cand devine foarte groasa compozitia, nu
Ingrediente: 400 g. piscoturi, 2 plicuri gelatina, 4 oua, 300 gr. zahar, 200 ml lapte, 0,5 l frisca Hulala, 1 compot ananas, 1 portocala, 2 kiwi, 1 esenta vanilie Preparare: Crema: se bat ouale cu 200 gr zahar, 200 ml lapte pe baie de abur. Se lasa apoi la racit. Gelatina, inmuiata dupa instructiunile de
Ingrediente: Blat: 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, praf de copt stins cu putina zeama de lamaie. Crema: 8 oua, 8 linguri zahar, 1 l lapte 300 grame zahar 1 kg de mere Pentru ornat: frisca, fructe Preparare: Blat: Albusurile se bat bine apoi se incorporeaza galbenusurile si zaharul. Se adauga
Ingrediente: Blat: 3 oua 60 g zahar 60 g faina 20 g cacao 1 praf sare zahar vanilat rom Crema: 100 g ciocolata amaruie 400 ml frisca lichida 50 g zahar 1 plic gelatina rom stafide Preparare: Blat: galbenusurile + zaharul se bat spuma. Albusurile spuma sa pun peste galbenusuri, se adauga faina amestecata cu
Ingrediente: Blat: 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 1 plic praf de copt, esenta vanilie, coaja rasa de la o lamaie, 1 lamaie mica, 50 grame stafide, 1 lingura ulei Sirop: 2 cutii compot de ananas Crema: frisca Hulala fructe (2 portocale, 2 banane, 1 grapefruit, 3 kiwi, ananas din compot)
Ingrediente: Pentru blat: -4 oua -100 g zahar -160 g faina Pentru insiropat blatul: -apa cu zahar -esenta rom -coaja rasa de portocala Pentru primul strat: -2-3 mere -scortisoara -zahar -unt -dulceata Pentru al 2 lea strat: -pudding de capsuni -500 ml lapte -2-3 linguri zahar Pentru al 3 lea strat: -1 albus de ou