Tarte de legume la cuptor (de la 12 luni)

Ingrediente pentru două porţii:

• 2 cartofi mici

• 1 morcov

• 1 mână de fasole verde

• 1 cană de mazăre

• 1 ou

• 30 g brânză rasă

• pesmet

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi fierbeţi cartofii, apoi curăţaţi-i şi zdrobiţi-i cu furculiţa, cât sunt încă fierbinţi. Amestecaţi-i cu brânza rasă. Curăţaţi morcovul, fasolea verde şi mazărea şi puneţi-le la fiert.  Scurgeţi legumele fierte şi tăiaţi-le în bucăţele. Amestecaţi bine bucăţele de legume, cartofii zdrobiţi şi oul.
Presăraţi pesmet pe fundul a două vase ramekin (sau orice vas din ceramică), umpleţi-le cu amestecul de legume şi coaceţi la cuptor aproximativ 20-30 de minute, la 220 °C.

 

Sursa: Io e il mio Bambino

Recomandari
Unica.ro
Glamour.ro
Mai multe din Piureuri