Tatal vitreg al prietenei sale i-a distrus viata cu un gest stupid

Cindy, o fetita in varsta de 14 ani, nu va uita niciodata ziua in care viata i s-a schimbat complet din cauza tatalui vitreg al unei prietene.

Fata era in vizita la prietena sa, iar familia se asezase la masa. Lui Cindy i-a sunat telefonul, iar tatal vitreg al prietenei sale i-a zis in mod repetat sa incheie conversatia.

Dopa ce a rugat-o de doua ori, fata a incheiat conversatia si a pus telefonul pe masa, insa tatal prietenei sale era deja foarte iritat. Barbatul a decis sa apese langa ea un claxon cu aer comprimat.
„Am simtit o pocnitura in cap si in urechi, apoi urechile au inceput sa ma doara de parca ma injunghia sau ardea cineva”, isi aminteste Cincy.

In ziua urmatoare, fata s-a simtit rau in timpul orei de engleza si a fost trimisa acasa, de unde nu a mai putut reveni la scoala.

Cindy a fost diagnosticata cu hiperacuzie, o afectiune foarte rara

Adolescenta a inceput sa auda vocile oamenilor si zgomotele inconjuratoare tot mai tare, lucru care a adus-o pe Cindy in fata unui medic.

De la doctor fata a aflat ca acel claxon pe care tatal prietenei sale i l-a apasat chiar in dreptul fetei i-a afectat permanent urechile si auzul.

In acea zi, Cindy a fost diagnosticata cu hiperacuzie, o boala extrem de rara ce o face sa auda zgomotele din jur mult prea puternic.

Fata povesteste pentru revista People cum chiar si zgomotul a doua cuburi de gheata care se misca in pahar ii genereaza dureri atroce in urechi.

De la acea zi in care viata i s-a schimbat a trecut mai bine de un an, insa Cindy nu s-a putut intoarce la scoala si nu se va mai intoarce vreodata.

Ea are parte de educatie in sistem de homeschooling, trebuie sa ramana permanent izolata fonic, iar scoala nu ii poate asigura un astfel de cadru.

Familia fetei sustine ca nici pana in ziua de azi tatal vitreg al prietenei sale nu si-a cerut scuze pentru gestul care i-a schimbat viata pentru totdeauna lui Cindy.

Acestia nu intentioneaza sa il aduca pe barbat in fata justitiei, deoarece „are o familie numeroasa de intretinut”.

„La inceput eram extrem de nervoasa, apoi trista, cand am realizat ca lumea mea s-a daramat”, povesteste Cindy, adaugand ca a incercat cat a putut sa il ierte pe barbatul care i-a furat sansa la o viata normala.

Sursa: raisingtheherd.com

Imagini: Revista People


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau