Un model supraponderal a pozat în lenjerie în luna a opta de sarcină. Cum a răspuns criticilor | FOTO

Tess Holliday este mama a doi copii, iar faptul că este supraponderală nu a încurcat-o deloc în cariera ei de model, ba dimpotrivă. Tess este unul dintre cele mai apreciate modele și are o mulțime de prezentări și pictoriale.

În ciuda faptului că are o familie frumoasă și o carieră de succes, Tess este zilnic criticată pentru felul cum arată. Cel mai mult a resimțit presiunea în timpul celei de-a doua sarcini, mai exact spre finalul ei.

În luna a opta de sarcină Tess a primit o mulțime de mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare. Toate despre 'cât de mare este'.

Cumva Tess și-a găsit puterea să le raspundă acelora care au postat cele mai urâte comentarii la adresa ei și a bebelușului din pântece, chiar și celor care i-au spus că o să moară, pentru că femeile supraponderale nu ajung bătrâne.

 

instagram

'În timpul celei de-a doua sarcini m-am simțit minunat și, în același timp, frustrată. Când am intrat în luna a opta tot corpul meu arată la fel ca și burta mea. Dar eu nu am o problemă cu asta. Totuși oameni consideră că nu e nimic în neregulă să-mi spună în ce hal arăt chiar și cu puțin timp înainte să nasc. 'Eși atât de mare că nici nu se vede că ești însărcinată' sau 'probabil vei avea qvadrupleți' sau 'ești inconștientă, riști să naști un bebeluș bolnav' sunt numai câteva dintre mesajele primite. Și nu cele mai dure.

Știu că atunci când celebritățile sunt însărcinate nu iau kilograme în sarcină, aproape că nici nu li se vede sarcina, dar nici asta nu e real, nu e viața reală și sarcina unei femei normale. Ele nu își pun în pericol bebelușul? Nu sunt prima femeie supraponderală din lume care are un copil și cu siguranță nici ultima. Important este că analizele sunt ok și copilul este sănătos.

Oricum, eu sunt una dintre puținele persoane care îți vor spune că te poți simți bine în pielea ta și dacă nu ai un trup tonifiat, și nu ai de ce să te rușinezi de mărimea ta. Mi se pare ok să-i bag în mă-sa pe cei care au tot timpul de comentat asupra felului cum arăt și pe cei care îmi dau sfaturi pe care nu le-am cerut.  E treaba noastră cum arătăm, a nimănui altcuiva', a scris Tess în dreptul unei imagini în care apare în chiloți și sutien, în luna a opta de sarcină.

Foto: Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sarcina