TOP 9 produse sub 16 lei, pe care să le cumperi pentru copilul tău

Stim cu totii cat de scumpe sunt jucariile, hainele sau chiar obiectele decorative pentru camera celor mici. Daca ai un buget limitat, dar vrei totusi lucruri de calitate pentru copilul tau, prietenii nostri de la Breslo.ro va pun la dispozitie produse ale creatorilor romani, la cele mai bune preturi.

 

Indiferent ca organizezi un botez, o petrecere festiva sau pur si simplu vrei sa ii cumperi un lucru de calitate celui mic, trebuie sa stii ca pe Breslo exista produse unicat, la preturi cum nu vei gasi in magazinele obisnuite.

 

Marturii personalizate pentru botez, la numai 10 lei

Succesul unui eveniment sta in micile detalii. Renunta la decoratiunile banale, pe care le gasesti in toate magazinele, si alege-le pe cele ale creatorilor romani. Daca organizezi un botez, pe Breslo gasesti marturii frumoase, la preturi pentru toate buzunarele. Alege o marturie in forma de carucior sau una in forma de pinguin. Toate vor avea succes, fara sa scoti prea multi bani din buzunar.

 

Alege brose, bentite sau papioane desprinse din revistele de moda

O brosa in forma de Mikey Mouse, un papion colorat sau o bentita cu flori. Toate acestea ii vor da tinutei celui mic un aer apare. Nu trebuie sa dai multi bani pentru a-l imbraca asa cum vezi in revistele de moda. Designerii de pe Breslo  creeaza lucruri cu adevarat frumoase, la preturi cum nici nu ai visat.

 

Stickerele sau jucariile senzoriale ii dezvolta imaginatia

Fie ca vorbim de gradinita sau pur si simplu de camera de acasa, locul in care copilul tau isi petrecere timpul trebuie sa fie fascinant. In acest spatiu, cel mic descopera lucruri noi si exploreaza lumi necunoscute. Pentru astfel de incaperi, prietenii de la Breslo ne indeamna sa cumparam stickere cu personaje din desene animate sau litere textile, care il vor ajuta pe cel mic sa-si dezvolte imaginatia si sa-si creeze propriile scenarii, pline de aventura.

 

Pe Breslo gasesti absolut tot ce ai nevoie. De la hainute crosetate, la jucarii si decoratiunii originale, la cele mai mici preturi. Daca ai in minte un model personalizat, tot ce trebuie sa faci este sa le scrii vanzatorilor un mesaj, iar acestia iti vor creea produsul mult visat.

 

 

_____________________________________________________________________

 

Toate produsele de mai sus sunt create cu multa migala si pasiune, de catre designerii romani.

 

Dacă mai ştiţi pe cineva pasionat de handmade, prietenii noştri de la Breslo au un program care îi va interesa cu siguranţă. Breslo Starter Kit-ul le ofera 50% REDUCERE la Materiale + Publicitate + Magazin online.

 

Da vestea mai departe! Au mai ramas DOAR 4 locuri disponibile si ar fi pacat ca cei talentati sa piarda o astfel de ocazie. Mai multe detalii aici >> Breslo Starter Kit

poza 3

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie