Un baietel adorabil plange dupa dintisorul sau de lapte

Pentru multi copii, perioada in care incep sa isi piarda dintii de lapte poate fi o adevarata drama, deoarece frica de durere ii poate face reticenti la vizitele la dentist sau sa primeasca ajutorul parintilor. Acesta este cazul si unul baietel de aproximativ 5 ani, care a inceput sa piarda dintii de lapte, iar acest lucru l-a afectat puternic, insa nu dintr-un motiv la care v-ati astepta.

Mama lui i-a surprins suspinele intr-un clip ce a devenit viral, dupa ce unul din dintii de lapte care se miscau deja cazuse. Cu toate acestea, cel mic era extrem de afectat de pierderea acelui dinte.

Baietelul nu isi dorea dinti de adult

Pustiul ii spune mamei lui in mod repetat ca isi vrea dintii vechi inapoi, ca nu vrea sa devina adult, nu vrea sa creasca.

Mamica incearca sa il linisteasca, spunandu-i ca inca nu e adult, ca va veni Zana Maseluta, insa cel mic insista ca nu doreste sa aiba dinti de adult.

Abia spre finalul clipului, femeia se lamureste de motivul pentru care cel mic plange. Acesta intreaba cum arata dintii de adult, semn ca ceea ce el credea a fi dinti de adult nu erau deloc similari cu cei de lapte.

Mama reuseste sa il inveseleasca atunci cand il asigura ca dintii de adult sunt la fel cu cei de copii, doar ca putin mai mari.

Vezi reactia adorabil de inocenta a baietelului, in clipul de mai jos.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din 4 - 5 ani