Un bebeluș s-a născut cu sacul amniotic intact. Uite cum se comportă crezând că e în burta mamei | VIDEO

Imagini extrem de rare au fost filmate de o asistentă dintr-un spital brazilian. Femeia a reușit să surprindă momentul în care un bebeluș abia născut a fost adus pe lume cu tot sacul amniotic intact.

Imaginile sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât nou-născutul nu schițează niciun gest, el crezând că se află în continuare în pântecele mamei.

Astfel de cazuri, în care un copil se naște cu sacul amniotic intact, sunt extrem de rare și cu atât mai rare sunt aceste imagini surprinse de asistenta prezentă în sala de naștere. În mod normal sacul amniotic se rupe în cazul nașterilor naturale, iar în cazul cezarienelor acesta este tăiat de medicul obstretician.

Datele arată că doar unul la aproape 100.000 de copii se naște cu sacul amniotic intact, urmând ca abia apoi să fie scos de medic din acesta.

Citește și: Nasterea naturala prin cezariana este acum posibila

Personalul medical de la spitalul brazilian a fost, așadar, uimit de acest miracol, și cei prezenți în sala de nașteri nu-și pot lua ochii de la copil, analizând modul cum se comportă în mediul lui natural, crezând că este în continuare în burtica mamei lui.

Clipul înregistrat de asistentă a devenit viral, fiind vizualizat de aproape de 7 milioane de oameni în numai 24 de ore.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere