Un copil de 4 ani a fost ucis de cainele familiei

UPDATE: 24 august 2017

Directia pentru Protectia Copilului a demarat o ancheta pentru a stabili daca a fost neglijenta din partea familei.

„Colegii noștri din cadrul serviciului Abuz-Neglijare s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs acest nefericit eveniment împreună cu Primăria și Direcția de Asistență Socială din Sighetu Marmației.', a declarat Adrian Mandru, purtator de cuvant al DGASPC Maramureș, pentru Digi24.

In ceea ce priveste cainele, reprezentantii Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primariei Sighetu Marmatiei  au decis ca acesta sa fie eutanasiat.


 

Un copil in varsta de 4 ani si jumatate din Sighetul Marmatiei a fost ucis aseara de caninele familiei, un Amstaff.

Cainii din rasa Amstaff sunt cunoscuti ca fiind caini puternici, periculosi si agresivi, insa prietenosi cu copiii.

Copilul se juca in curtea casei cand a fost atacat de cainele familiei chiar sub ochii bunicii, care desi a intervenit imediat nu a putut sa il salveze.

Din pacate, ranile provocate de catre caine i-au fost fatale, copilul decedand.

Ne-am deplasat la faţa locului unde am evaluat copilul, având leziuni incompatibile cu viaţa. Multiple plăgi la nivelul gâtului, a capului, abdomenului. Nu s-a mai putut face nimic.' a declarat Maria Danci, asistent medical, pentru Stirile ProTV.

Politia face cercetari in acest caz si au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Cainele apartine unchiului copilului si a fost adus din Italia in urma cu doua luni, insa nu a fost inregistrat la politie, asa cum o cere legea.

Surse: Stirile ProTV, DIGI 24
Foto: Captura video, 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau