Un copil de 8 ani din Turda a fost sfasiat de caini

La Spitalul de Copii din Cluj-Napoca a ajuns noaptea trecuta un copil muscat de caini, care se afla in stare critica si prezenta peste 20 de plagi prin muscaturi.

Copil muscat de caini de paza

Copilul de doar 8 ani din Turda, a fost atacat ieri seara de 4 caini de paza. Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj-Napoca, baietelul a intrat in curtea unei societati comerciale si a fost atacat de cainii de paza.

‘Ieri, în jurul orei 17,45, un minor de 8 ani a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Câmpia Turzii, unde a fost atacat de patru câini aflați în curte pentru paza perimetrului și a suferit multiple mușcături. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a declarat pentru Digi24, Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj-Napoca

Peste 20 de plagi prin muscatura

Initial, copilul muscat de caini a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal din Campia Turzii insa a fost ulterior trasnferat la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca unde a fost operat de urgenta.

Baietelul avea 20 – 25 de rani prin muscatura, localizate la livelul fetei, pieptului si membrelor si a fost dus de urgenta in sala de operatie, unde intervenita chirurgicala a durat mai bine de 6 ore, in incercarea de a opri hemoragiile.

'Un copil de 8 ani a ajuns la noi. Prezenta 20-25 de plagi prin muscatura la nivelul fetei, toracelui si membrelor. Trei-patru dintre acestea erau prin smulgerea muschiului. Cand a ajuns la noi era constient, dar a intrat imediat in sala de operatie pentru ca prezenta risc de infectie. O echipa de trei chirurgi plasticieni l-au operat timp de mai bine de 6 ore. Pacientul este in continuare in stare critica si se pregateste de o noua operatie la nivelul membrelor', a declarat pentru stirileprotv.ro, Calin Lazar, director medical al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj.

Baiatul de 8 ani se afla in continuare in stare critica.

Surse: Digi24.ro; stirileprotv.ro
Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau