Un copil a ramas fara un ochi la locul de joaca din Gorj

In localitatea Bunbesti Jiu a avut loc un accident groaznic in urma caruia un copil a ramas fara un ochi la locul de joaca. Copilul in varsta de 3 ani a fost lovit de un leagan rupt si ruginit si risca sa isi piarda vederea.

Copilul in varsta de 3 ani si 8 luni se afla la locul de joaca cand a cazut si a fost lovit in cap de leaganul ruginit.

„Copilul, în fracţiune de secundă, a căzut. S-a proptit aşa şi i-a venit chestia aia fix în ochişor' a declarat mama copilului pentru Digi24

Un copil a ramas fara un ochi la locul de joaca

Parintii au sunat imediat la numarul de urgenta 112 iar copilul a fost preluat de o ambulata si transportat de urgenta la Spitalul Orasenesc Bumbesti-Jiu. Copilul a fost bagat imediat in operatie insa din pacate medicii nu au putut sa ii redea vederea.

„Plagă, resturi de la fierul acesta. Erau bucăţi de metal, era ruginit. În ochi' a declarat Cosmin Tudor, tatal copilului, pentru Digi24.

Un copil a ramas fara un ochi la locul de joaca

Dupa interventia de urgenta, copilul a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu unde asteapta ca parintii sa stranga banii necesari, cateva mii de euro pentru un transplant de cornee.

„I s-au acordat micile intervenţii de urgenţă şi apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu' a declarat pentru Digi24, Aurel Stoloja, managerul Spitalului Orasenesc Bumbesti-Jiu.

Parintii au depus plangere la politie si si-au scos la vanzare tot ce au in speranta ca vor reusi sa stranga banii necesari pentru operatia fiului lor.

Reactia primariei din Bumbesti-Jiu

Din pacate, editii localitatii Bumbesti-Jiu nu isi asuma nicio vina si dau vina pe parinti.

„Părintele trebuia să-şi ia toate măsurile. Dacă ai văzut un leagăn că e defect, tu, ca părinte, de ce laşi copilul să folosească acel echipament că eşti responsabil. Un copil, la trei ani, n-are discernământ' a declarat pentru Digi24, Constantin Bobaru, primarul orasului Bumbesti-Jiu.

Un copil a ramas fara un ochi la locul de joaca

Abia dupa ce parintii au depus plangere la politie, inspectorii OPC au decis inchiderea locului de joaca unde un copil a ramas fara un ochi la locul de joaca. De asemenea, primaria Bumbesti-Jiu a fost amendata cu 35 de mii de lei dupa acest incident.

„Leagănul ce face obiectul reclamaţiei nu avea spătar. Există şi alte echipamente de agrement ce prezintă elemente lipsă sau deteriorate'. a declarat pentru Digi24, Madalin Giurcau, comisarul sef la Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Gorj.

Sursa: Digi24
Foto: 123rf.com; captura video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau