Un diagnostic gresit i-a luat viata

O mamica in varsta de 27 de ani a murit dupa ce medicul i-a diagnosticat gresit cancerul de san de care suferea cu schimbari hormonale normale dupa sarcina.

Familia ei a decis sa faca publica povestea ei pentru a trage un semnal de alarma pentru toate femeile, indifrent de varsta, sa fie vigilente in ceea ce priveste sanatatea sanilor.

Anul trecut, Heather Zacek era cea mai fericita femeie din lume pentru ca era casatorita cu omul pe care il iubea si tocmai adusese pe lume primul lor copil, pe micuta Kilana.

Tina Black, mama lui Heather a povestit ca ea si sotul ei s-au cunoscut cand aveau 10 ani si ca prietenia lor s-a transformat in dragoste de-a lungul anilor.

Dupa e s-a nascut fiica lor Kilana, Heather s-a dedicat complet vietii de familie.

 

 

La mai putin de un an dupa ce a nascut, Heather a simtit o umflatura in san si atunci, tanara mamica a mers la medic pentru investigatii, insa dupa un simplu control medical, medicul i-a spus ca nu este nimic ingrijorator si ca cel mai probabil este un canal infundat si sa ia un antiinflamtor.

Citeste si: Mastectomia preventivă: Angelina Jolie a făcut-o. Tu ce ştii despre riscul de cancer la sân?

In cateva luni, Heather deja se simtea din ce in ce mai rau, desi urmase sfatul medicului si lua antiinflamatoare, asa ca s-a dus din nou la medic, insa si de aceasta data, medicul a tratat-o superficial si i-a spus ca este tanara si sanatoasa desi Heather i-a spus medicului ca exista un istoric de cancer de san in familia sa.

In ciuda faptului ca medicul i-a spus ca totul este in regula, Heather simtea ca totusi ceva se intampla.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin