Un magazin de haine a interzis accesul copiilor

Sigur stim cu totii cand e sa simti acea incantare cand gasesti un magazin de haine de tip outlet, in care toate hainele sunt atat de ieftine ca iti vine sa-ti mai iei un sifonier. Un astfel de magazin a gasit o mamica, insa odata ajunsa in fata usii, si-a dat seama imediat ca trebuie sa plece.

Kalene Krebs s-a hotarat sa exploreze rafturile cu marfa ale acestui magazin american alaturi de fiul sau, insa odata ajunsa in fata usii, a putut citi clar un afis pe care scria „Copiilor sub 7 ani nu le este permisa intrarea in magazin. Multumim de intelegere!

Accesul interzis copiilor mai mici de 7 ani

N-am mai auzit niciodata de un magazin care sa interzica accesul copiilor. Am fost cu o prietena si fiul meu, asa ca am rugat-o pe prietena mea sa intre si sa intrebe de ce nu permit copiilor sa intre.
Patronii au spus ca au avut experiente ingrozitoare in care copiii alergau in toate directiile, se ascundeau printre haine, etc„, povesteste mama pe blogul personal.

Patronul i-a oferit mamei o alternativa, daca tot mai dorea sa intre pentru cumparaturi: sa isi tina copilul de mana tot timpul. Kalene a incercat si aceasta varianta:

Am intrat pentru cateva minute, apoi ne-am decis ca e o regula absurda si am plecat. Nu voi sustine financiar niciun magazin care nu permite accesul copiilor. Sunt convinsa ca multi oameni sunt de aceeasi parere.

Dupa ce povestea a fost publicata, in mod surprinzator, foarte multi parinti si-au exprimat aprobarea fata de aceasta initiativa. Multi au spus insa ca magazinul ar trebui sa ii invite afara doar pe acei parinti ai caror copii se comporta necorespunzator, si nu sa ii opreasca de la usa pe toti.

Sursa articol: sharetap.it


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau