Un rapper și-a făcut selfie, în baie, spălând pompa de sân a soției. Reacțiile au fost incredibile

George Moss, un rapper din SUA, a reușit să-și uimească pur și simplu fanii după ce a postat o imagine în care arată lumii ce face el după un concert: spală pompa de sân a soției lui.

'Ce fac rapperii după ce coboară de pe scenă: spală pompe de sân pentru soții, ca bebelușii lor să mănânce', a scris George Moss în dreptul imaginii.

Astfel a reușit să cucerească inimile mămicilor din lumea întreagă, care și-au exprimat admirația pentru el și pentru faptul că își ajută și își susține soția.

Spre surprinderea lui, postarea a devenit virală. Reacțiile l-au uimit chiar și pe el, pentru că nu se aștepta la un impact atât de puternic. A ținut însă să sublinieze că nu el este cel care merită aprecierea.

'Ceea ce am crezut că va fi o glumiță s-a dovedit a fi un lucru important pentru aproape un milion de oameni. Deși apreciez toate mesajele voastre și toate like-urile, mi se pare o adevărată nebunie. Nu am făcut altceva decât să spăl niște sticluțe.

Cea care merită cu adevărat toată admirația este soția mea. Mă uimește, este o femeie uluitoare. A suportat durerile, frustrările și stresul din dorința ei imensă de a alăpta. Ea se trezește în toiul nopții să alăpteze copilul flămând. Și eu primesc atâta atenție și apreciere doar pentru că am spălat niște sticluțe? Asta este o nebunie!

Credeți-mă, nu am postat această imagine nici pentru a-mi dovedi modestia, nici pentru a câștiga capital de imagine. Mă bucur că am declanșat un val de reacții pozitive. E trist și uimitor însă faptul că mai există bărbați care nu-și susțin soțiile măcar prin lucruri simple, cum ar fi spălatul unui biberon', a scris el.

Și pentru a-și dovedi încă o dată admirația și respectul pentru soția lui, a mai postat o imagine cu ea în timp ce îl alăpta pe fiul lor în vârstă de cinci luni: 'Femeia aceasta este eroina mea.'

This woman is my hero! #WCW #WCeveryday #normalizebreastfeeding

Posted by George Moss on Tuesday, June 23, 2015


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii