Un simplu gest de afectiune a costat-o viata pe aceasta fetita. Mare atentie, nu repetati greseala parintilor!

Doi parinti trag un semnal de alarma de care toti ar trebui sa tinem cont! Acestia atrag atentia asupra pericolelor dintr-un pupic nevinovat dat unui nou-nascut, gest care, in cazul copilului lor, a lasat consecinte foarte grave.

Bebelusa Mariana Sifrit avea doar 6 zile cand a fost internata de urgenta in spital si diagnosticata cu meningita HSV-1, boala ce este cauzata de herpes.

Parintii fetitei, Shane si Nicole Sifrit, au fost testati amandoi pentru virus, insa rezultatul celor doi a fost negativ.
Virusul herpetic e poate fi transmis cu usurinta prin sarut de catre cineva care este purtator.

Fetitei au inceput sa-i cedeze organele

Mariana a fost apoi transferata la un spital de pediatrie, unde a fost necesara punerea ei pe aparate, deoarece organele incepusera sa ii cedeze.

„Are o echipa de specialisti pentru rinichi, una pentru ficat, una pentru sange si o alta pentru neurologie.”, a povestit tatal pentru KTLA.com.

Intr-o postare de Facebook din 16 iulie, mama povesteste cum medicii au informat-o ca pentru ca fetita ei sa-si revina, era necesar sa i se vindece ficatul.
Doctorii anticipau ca fetita va petrece cel putin inca o luna in spital, timp in care echipa medicala va incerca sa analizeze si sa repare daunele provocate de virus.

In urma cu cateva ore insa, cu tot efortul medicilor, micuta Mariana s-a stins din viata.

„Tineti nou-nascutii izolati, nu lasati pe oricine sa vina sa-i vada si asigurati-va ca se spala pe maini inainte de a interactiona cu ei.
Nu lasati oamenii sa va pupe bebelusul si nu-i lasati sa-i ia in brate decat dupa ce va cer acordul” este mesajul pe care cei doi parinti vor sa-l transmita tuturor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul