A fugit printr-o ploaie de gloante pentru a o salva. Momentul, surprins in imagini VIDEO

Zilele acestea cu greu mai poti da drumul la televizor fara sa auzi sau sa vezi stiri negative, care te fac sa crezi ca lumea se duce de rapa. Cateodata insa, vezi si stiri care te fac sa fii mandru de rasa umana si te ajuta sa iti recapeti speranta. Astfel de povesti ar trebui sa se auda, ar trebui sa rasune mai des.

David Eubank, soldat din Fortele Speciale Americane, a salvat o fetita in mijlocul razboiului, trecand printr-o ploaie de gloante pentru a putea ajuta copilul.

Momentul, surprins si cu o camera de filmat, a avut loc in Mosul, Irak, in plin conflict. Barbatul, un soldat de 56 de ani a devenit eroul internetului dupa ce imaginile cu el, in timp ce salveaza fetita, au aparut online.

Si-a riscat viata pentru a salva o fetita de 5 ani

Potrivit soldatului, acesta a observat ca un grup de civili fusesera omorati de un lunetist al ISIS, dar peste corpurile rapuse de gloante ceva inca mai misca. Printre morti era o fetita de 5 ani, inca in viata.

In clipul de mai jos se poate vedea doar cum eroul fuge in camp deschis, in timp ce zgomotul gloantelor inamice se aude foarte clar. 2 dintre camarazii sai il acopera, deschizand la randul lor focul, pentru ca el sa poata trece cat mai usor.

Barbatul se intoarce cu fetita de 5 ani, care este apoi preluata de un alt soldat, de aceeasi nationalitate cu copilul. Din imagini si din discutia cu camarazii sai, se poate observa ca eroul american a scapat nevatamat, desi a riscat enorm facand acest gest.

Sursa articol: wikr.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau