Un strain i-a facut poza acestei mamici la cumparaturi iar motivul este emotionant

O postare emotionanta a unei mamici de patru copii, reaminteste parintilor ca lucrurile marunte conteaza enorm.

Jess, a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu ea la cumparaturi impreuna cu cei 4 copii ai sai: Zion, in varsta de 7 ani, Ezra, in varsta de 6 ani, Ireleigh, in varsta de 3 ani si Salem, in varsta de 6 luni.

Fotografia fost insotita de povestea emotionanta din spatele momentului in care a fost facuta poza.

Descriind imaginea, Jess a scris: „Transpirata, cu bebelusul in port-bebe, fetita mea de 3 ani se plange constat ca o doare burtica si are nevoie de gogoasa pe care a uitat sa o manance dupa masa, baietelul meu de 6 ani care foloseste orice il incojoara ca pe o arma si baietelul meu de 7 ani care asteapta sa isi cheltuiasca singurul dolar pe care il are. Asta. Asta a fost drumul meu la cumparaturi de astazi.

Jess povesteste ca in timp ce isi punea cumparaturile in plase, incercand sa nu isi piarda mintile, o femeie a venit la ea si a intrebat-o daca telefonul ei mobil are camera foto. Jess i-a raspuns ca da si apoi femeiea a intrebat-o daca poate folosi telefonul sa ii faca lui Jess o poza impreuna cu copiii ei la cumparaturi.

„Mi-a spus ca isi doreste sa fi avut poze cu ea in timp ce facea lucrurile de zi cu zi impreuna cu copiii ei. A scos in evidenta faptul ca un simplu drum la cumparaturi este greu. Mi-a spus ca ceea ce fac eu conteaza. Voi pretui mereu aceasta imagine si mesajul care o insoteste povesteste Jess.

Jess a povestit intr-un interviu acrodat HuffPost ca ea si copiii au trecut de cateva ori pe langa acea femeie in timp ce facea cumparaturile si ea le-a „zambit cu compasiune” de fiecare data.

Dupa ce s-au pozat si au mers la masina sa isi duca cumparaturile, Jess, care este fotograf, a decis sa se uite la poza facuta in magazin si se astepta sa fie dezamagita de ce urma sa vada.

„Nu imi facusem dus, copiii mei avea un aspect dezordonat si pur si simplu nu era in forma buna. Ca fotograf profesionist, nu eram deloc incatata de ce urma sa vad. In schimb, am fost coplesita de bunatatea acelei femei si de faptul ca a vrut sa surpinda in imagini, o activitate banala.” povesteste Jess.

Acela a fost momentul in care Jess a decis sa posteze pe contul sau de Facebook imaginea si mesajul strainei. „In trecut multi dintre prieteni virtuali mi-au comentat la postari si mi-au spus cat de minunata arata viata noastra si cat de perfecta pare. Nu este o reprezentare corecta a vietii de zi cu zi! Ma bucur ca pot sa arat si aceasta parte a vietii noastre, alaturi de cuvintele pe care aceasta straina mi le-a spus”.

„Sper ca alte mamici sa vada ca exista atat de multa frumuseste in lucrurile marunte de zi cu zi ale vietii de mamica si ca exista o multime de mamici care ne sustin.” a adaugat Jess.

Sursa: huffingtonpost.com
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie