Un tata si-a „tratat” copilul de autism cu inalbitor

Un barbat este cercetat penal dupa ce a recunoscut ca si-a „tratat” copilul de autism cu inlabitor.

Tatal face parte dintr-un grup care se numeste „CD Autism (Chlorine Dioxide Autism protocol)”, grup care este impotriva formelor traditionale de tratament pentru autism. Acest grup crede ca dioxidul de clor trateaza autismul.

Barbatul a recunoscut ca i-a administrat fiului sau doxid de clor, sub forma industriala de inlabitor, timp de 2 ani.

De asemenea, barbatul i-a administrat copilului si un alt medicament despre care se spune ca vindeca autismul si cancerul, care insa nu este un medicament aprobat si despre care autoritatile au tras numeroase semnale de alarma deoarece este extrem de periculos.

Barbatul a semnalat in grupul de pe Social Media din care facea parte, ca fiul sau „varsa in continuu si se simte foarte rau”.

Un sustinator la tratamentelor aprobate pentru autism, Fiona O’Leary a declarat pentru The Sun: „Este socant ce se intampla si poate fi incadrat la abuzul minorului.

Ei (nr. membrii grupului CD Autism) cred ca inlabitorul pe baza de clor este cel mai bun tratament pentru autism . CD Autims sunt impotriva tratamentelor traditionale ale autismului, precum psihiatria si cred ca autismul este cauzat de paraziti si ca folosind clor scapa de autism”.

Din pacate, nu este un caz singular, FDA (Administratia pentru Mancare si medicamente din Statele Unite) a emis un comunicat de presa in care trage un semnal de alarma privind folosirea clorului in tratarea autismului dupa ce mai multi parinti le-au facut copiilor clisme cu clor pentru a-i „scapa” de autism.

Surse: thesun.ie; fda.gov
Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau