Un tată suge la sânul soției odată cu bebelușul lor. Imaginea a stârnit o mulțime de controverse

Imaginea cu un tată care suge la sânul soției sale odată cu bebelușa lor de numai o lunăa stârnit numeroase comentarii și critici la adresa celor doi părinți.

Dean Harrington este un om de afaceri cunoscut în Australia, iar imaginea în care el apare că suge la sânul soției alături de fetița lor a avut cu atât mai mult un impact puternic asupra publicului. Bărbatul a iscat o adevărată nebunie și a apărut în presa din lumea întreagă.

 

 

We’ve made it Arley hahahahaha @rainahlouise_ #supportbreastfeeding

A post shared by Dean,Shaun Harrington (@hazza_twins) on

După valul de mii de comentarii și controverse, Dean a declarat că nu a fost nimic mai mult decât o glumă, că pur și simplu era o imagine statică, nu sugea cu adevărat.

 

 

Lover 💘 @hazza_twins

A post shared by Rainah Perkins (@rainahlouise_) on


La scurt timp însă, fotografia postată pe Instagram a fost ștearsă, nu de Dean. Instagram i-a șters imaginea probabil după ce a fost raportată de mai multe ori.

 

 

My little family ❤️ apparently deans the favorite @hazza_twins xxx

A post shared by Rainah Perkins (@rainahlouise_) on

Dean nu a fost singurul tată care suge la sânul soției sale

Deși omul de afaceri Dean Harrington a declarat că aceasta nu a fost decât o banală glumă, cazul lui nu ar fi fost singurul în care un tată suge la sânul soției sale odată cu bebelușul. Astfel de imagini au mai circulat de-a lungul vremii.

Anul trecut, un caz cu adevărat neobișnuit a a fost cel al unei mame pe nume Jennifer Mulford, din Atlanta, care, pe lângă copil, își alăpta și partenerul de viață. Bărbatul de 36 de ani era convins că astfel își va îmbunătăți performanțele la sală. După o bună perioadă în care bărbatul a supt la sânul soției sale a declarat că este foarte entuziasmat de rezultat pentru că 'alăptarea' a funcționat.

Citește și:

Foto: Instagram
Sursa:dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie