Vedete care vor deveni părinți în 2017

Mai multe vedete autohtone vor deveni părinți în anul 2017. Multe dintre ele sunt la prima sarcină și așteaptă cu mare nerăbdare să-și țină puiuții în brațe și să simtă pentru prima dată emoțiile unei nașteri.

Iată care sunt cele 5 vedete care vor deveni părinți în 2017:

Sandra Bachici, soția lui Adrian Mutu, este însărcinată în aproximativ 6 luni cu primul ei copil, care va veni pe lume în primăvară. Adrian Mutu e fericit că va deveni tată pentru a patra oară.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, este însărcinată în șapte luni. Mădălin Ionescu si Cristina Șișcanu vor deveni părinți și urmează să aducă pe lume o fetiță ce va purta numele de Petra.

 

Ilinca Vandici este în luna a patra de sarcină și va deveni mamă pentru prima dată anul acesta. Ilinca nu a avut stări de vomă, oboseli sau discomfort,ba chiar poate spune că nici nu a simțit că este însărcinată.

Simona Gherghe va deveni mamă pentru prima dată în vara anului 2017. Frumoasa prezentatoare Tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un renumit consultant politic.

Jurnalista Sanda Nicola în vârstă de 38 de a anunțat în vara anului trecut că va urma să devină mamă în 2017, asta după ce a trecut prin numeroase încercări care însă n-au descurajat-o.

 

Dar cum anul este abia la început, așteptăm cu nerăbdare și alte vedete autohtone care să pășească în frumoasa călătorie a maternități sau vedete care vor să-și mărească familia cu încă un micuț membru.

 

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie