Zi emoționantă pentru Ellie White. Cântăreața și-a botezat fetița

Cântăreața Ellie White și-a botezat astăzi fetița în vârstă de patru luni la o biserică din Brașov, aceeași unde a fost creștinat și băiețelul vedetei, Mihai.

Fetița cântăreței a fost botezată Alexis Maria și a avut trei perechi de nași: stilista Maria Andrei, alături de proaspătul ei soţ; Paul Renaud, un cuplu de prieteni din copilărie de-ai artistei şi un prieten apropiat de-al logodnicului ei, Doru Tinca.

Petrecerea de botez va avea loc la un hotel de lux din Brașov, iar tema aleasă de artistă este Mickey şi Minnie Mouse. Și pentru a fi în ton cu tema, Ellie White a declarat că ea însăși va purta un costum din celebrul desen animat, petrecere. Și micuța Alexis Maria va fi, de asemenea, îmbrăcată potrivit temei și va fi Minnie Mouse.

Ellie White a invitat mai mulți artiști să cânte la petrecerea fetiței ei, dar va păstra tradiția și, la fel ca la botezul lui Mihai, băiețelul de doi ani și jumătate al artistei, va cânta și ea o piesă. Melodia pe care o va interpreta este una specială, se cheamă Nu vreau să te pierd' și a fost scrisă în momentul în care era însărcinată.

Meniul ales pentru invitaţi va fi internaţional, va fi unul foarte stufos, şi va avea feluri de mâncare tradiţională din patru bucătării: românească, italienească, franţuzească şi asiatică.

Cântăreața Ellie White, în vârstă de 30 de ani, și Doru Tincă, 35 de ani, formează un cuplu de aproape 7 ani şi au împreună un băiat, Mihai, în vârstă de 2 ani și jumătate. Relaţia lor a fost una cu urcușuri și coborâșuri şi, în urmă cu aproape un an, au fost la un pas să se despartă.

Text Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii