Ziua Porților Deschise SOS Satele Copiilor București

SOS Satele Copiilor România, alături de numeroase persoane publice, a organizat  pe 19 noiembrie Ziua Porților Deschise, un eveniment creativ, dulce și amuzant prin care își continuă campania Cel mai important cuvânt'.

Ziua Porților Deschise din cadrul SOS Satul Copiilor București a avut ca scop conștientizarea nevoilor copiilor defavorizați din comunitate, precum și importanța strângerii de fonduri, cu ajutorul cărora aceștia pot fi integrați în familia SOS și, ulterior, în societate. Pentru a oferi copiilor separați de familiile biologice a doua șansă la o copilărie fericită, în luna octombrie a fost lansată campania de strângere de fonduri prin SMS, Cel mai important cuvânt', prin care fiecare dintre noi poate face un act de generozitate, donând lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA la numărul 8844.

De Ziua Porților Deschise, copiii din SOS Satul Copiilor București au primit vizita a numeroase persoane publice, cărora cei mici le-au fost ghizi în turul Satului SOS. Astfel, ei au avut ocazia de a le arăta cum decurge o zi din viața lor în familia SOS, pentru ca apoi să aibă parte de un atelier creativ, foarte distractiv. În cadrul atelierului, micuții au ornat brioșe pufoase și biscuiți uriași alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cei mai pricepuți într-ale bucătăriei, care au atras atenția copiilor prin decorațiuni hazlii și situații comice.

Mămicile Giulia Anghelescu, Alina Chivulescu, Cătălina Grama – Jojo, Ellie White, Carmen Negoiță, Monica Davidescu, Diana Munteanu și Livia Graur nu s-au lăsat mai prejos și au captat atenția micuților prin dibăcia cu care au garnisit gustoasele brioșe. Lor li s-au alăturat și Doru Todoruț, Jorge și Mihai Chițu, câștigătorul concursului Vocea României. Valentina Pelinel, Ela Crăciun, Camelia Bălțoi, Sophia, Alexandra Ungureanu și Andreea Moldovan – AMI au fost prezențele vesele, care au trăit momente magice alături de copii.

După o zi delicioasă, petrecută într-o atmosferă de poveste, încarcată de veselia și zâmbetele copiilor de la SOS Satul Copiilor București, vedetele au declarat Ziua Porților Deschise una dintre cele mai frumoase experiențe, care i-a încărcat cu energie pozitivă și i-a învățat să dăruiască din timpul și grija lor celor mai puțin norocoși. Clipele petrecute în preajma copiilor din Satul SOS i-a determinat să îi îndemne și pe prieteni să trimită SMS cu textul MAMA la 8844, pentru a veni în ajutorul copiilor cu suma de 2 euro lunar.

Ne bucurăm că am reușit să implicăm vedetele într-o activitate cu copiii din SOS Satul Copiilor București. Le suntem recunoscători pentru că ne-au fost alături și pentru veselia pe care au răspândit-o în sat. De asemenea, recunoștința noastră se îndreaptă către toți cei care ne susțin campania donând sau distribuind pe Facebook îndemnul de a trimite mesajul MAMA la 8844, iar aici aș dori să o menționez și pe Adela Popescu, căreia îi mulțumim pentru susținere. Ne dorim ca oamenii să știe că prin donațiile lor facilitează accesul la învățământ și educație, dar și integrarea în comunitate a copiilor din cele trei Sate SOS din București, Bacău și Sibiu, a declarat doamna Carmen Brumă, Manager Departament Relații Publice și Atragere de Fonduri.

 

Uite ce vedete au participat la eveniment și cum s-au bucurat copiii:

###

Despre SOS

SOS Satele Copiilor România a fost înființată în anul 1990. Asociația implementează 3 programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS) și servicii de consiliere (Programe de Întărire a Familiei).

În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociației SOS Satele Copiilor România și peste 15000 de copii au interacționat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informații despre proiectele SOS Satele Copiilor și modalitatea de sprijin prin SMS lunar găsiți și pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor și la http://www.sos-satelecopiilor.ro/cum-poti-sprijini/persoane-fizice/sms-lunar


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din _headline