Fanii au certat-o pentru că nu s-a machiat. Ce le-a răspuns Adela Popescu

adela2

Vedeta nu ezită să mărturisească și faptul că nu e ușor să fii mamă, că este obositor, dar susține că toate acestea nu au luat-o prin surprindere.

 

adela1

Sigur că se trezește noaptea, că plânge, că e obositor, că durează puțin până îi înțelegi „limbajul', că sunt momente în care ai da orice pentru o oră de somn, și a ta și a lui, dar ne așteptam să fie așa și cred eu că am fost pregătiți.

Avem totuși norocul să fie un băiețel cuminte, ce nu plânge niciodată fără motiv. Mă bucur că pot alăpta și se pare că și el, din moment ce a crescut foarte bine până acum. Sigur că la starea mea bună de spirit contribuie și ajutorul infinit pe care îl primesc de la Radu și de la bunicile lui Alexandru', a declarat, pentru Libertatea, Adela Popescu.

Și Radu Vâlcan este foarte fericit că a devenit tată, în ciuda provocărilor pe care le implică acest rol.

'În afară de faptul că se trezeşte la fiecare două-trei ore, uneori la o oră, Alexandru este foarte cuminte. Altfel, sunt atent la fiecare firicel de praf din casă. Este o experienţă nouă pentru noi, cea mai frumoasă şi provocatoare, plusul din viaţa noastră', a declarat el.

radu

Adela și Radu s-au gândit și la botez, știu exact cum vor să fie acest eveniment important din viața lor și a bebelușului.

Cu siguranţă, botezul va fi o petrecere la care vor fi prezenţi doar cei dragi şi foarte apropiaţi. Ne gândim la un loc apropiat de casă. Am pus ochii pe o livadă frumoasă. Sperăm să avem noroc şi să nu plouă!

Sursă foto: Facebook.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


Recomandari
Unica.ro
Recomandari shopping
Mai multe din Stiri