Adelina si Natalia, fetele lui Chivu

Mai vreti un copil?
Da, la anul.

Cati copii vreti?
Minim 2. Daca am reusi sa facem un baietel, poate ne vom opri, daca nu, continuam.
In cuplul vostru exista o iubire speciala. E o mare liniste la voi.
Da, ideea este ca noi ne-am si potrivit din toate punctele de vedere. Ne-am casatorit la fix un an dupa ce ne-am cunoscut, ceea ce pentru unii ar putea parea ca e prea repede. Pentru noi a fost ok si asa am si simtit. A fost de la Dumnezeu.

Si acum ce faci? Ce urmeaza?
Urmeaza sa plec la Timisoara, la soacra mea, pentru ultima parte a vacantei si apoi la Milano.

Acolo ai bona?
Nu, pentru ca nu am nevoie. Ne vom creste copilul impreuna.

Va mutati intr-un apartament mai mare?
Da, pentru ca noi stateam intr-unul mic, modern, care pentru noi doi era perfect. Dar, odata cu venirea copilului, avem nevoie de spatiu mai mare, de o camera de oaspeti.

Si cum va arata de acum viata voastra acolo?
O viata in jurul copilului. Ma voi duce cu ea la piscina, voi merge la sala, gasim ceva de facut. Ne vom creste copilul in primul rand, Cristi va juca, la fel ca si pana acum…

Cum se intelege Cristi cu temutul José Mourinho?
Bine, dar el nu e un bau-bau. El e un personaj care incearca sa atraga toate comentariile pozitive sau negative numai asupra lui, ca sa-si protejeze jucatorii.

Stie toate mutarile strategice de imagine. In plus, nimeni nu poate sa spuna ca nu este, daca nu cel mai bun, macar in top 3 antrenori ai lumii. Dar stapaneste de minune arta de a face imagine.

Tu ai facut presa sportiva. Acum, ca sotia unuia dintre cei mai celebri fotbalisti ai lumii, cum citesti ziarele si cum te uiti la televizor? Exista vreo diferenta? Jucatorii sunt asa cum ne sunt prezentati?
Da, este o mare diferenta. Din cauza a 2, 3 jucatori care au viata de noapte sau fac mai stiu eu ce, sunt toti bagati in aceeasi oala.

Eu, de exemplul, la Inter, unde sunt 30 si ceva de jucatori, am vazut cel mult 3 astfel de cazuri. Exista o disciplina acolo. Banuiesc ca si aici. Colegii lui Cristi sunt, de pilda, mai toti, casatoriti. Au 2, 3 copii, sunt niste oameni absolut normali.

Sotiile lor nu sunt acele fotomodele dezbracate pe care le vedem noi la tv. Sunt doar cateva cazuri, iar acelea sunt mereu promovate. De aceea se ajunge la o generalizare, vorbesc acum si de presa italiana, dar si de cea de aici…

Se cauta senzationalul, se promoveaza scandalul. Scuza e ca „vinde”. Dar nu stiu daca e asa si daca o presa de informatie curata nu ar fi apreciata. Sunt ziare sportive in Italia care vand foarte bine si ma gandesc la Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, care fac presa sportiva adevarata, cu ilustratii potrivite, nu cu poze de paparazzi.

Voi vreti sa va intoarceti la un moment dat in Romania, nu?
Desigur. Asta e in mintea noastra. Sa venim acasa. Sigur ca viata ne poate face surprize, nu stiu ce se va intampla in viitor, dar noi asta ne dorim.

Text: Cristina Stanciulescu; Fotograf: Marius Baragan; Stilist: Andreea Constantin
Machiaj: Andra Manea; Coafura: Laurent Tourette (L’Oréal Professionnel)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Vedete si copii