A batut un copil de 2 ani cu asemenea cruzime, incat i-a rupt piciorul – Imagini socante

Imagini de-o cruzime iesita din comun au iesit la iveala recent, dupa ce fiica fotbalistului Iosif Rotariu, Romina, ar fi abuzat fizic un copil de numai 2 ani, in vara anului 2018.

UPDATE 7 martie 2019. Ajunsa in fata instantei, pentru proces, Romina Rotariu a stat de vorba cu jurnalistii si a declarat ca exista o explicatie pentru fapta ei socanta: o criza de diabet. Ea si-a recunoscut fapta. „Am făcut o criză de diabet și toată lumea aruncă cu pietre în mine. Toată lumea greșește, toată lumea se ia de mine', a declarat Romina Rotariu pentru Opinia Timișoarei

Pe de alta parte, parintii copilului agresat, sustin ca recunoasterea faptei nu ii ajuta cu nimic, avand in vedere trauma prin care a trecut baietelul si ca spera ca agresoarea sa primeasca o pedeapsa cat mai dura. De asemenea, ei spun ca ar fi primit de la Romina Rotariu si un mesaj in care aceasta le reprosa ca i-au distrus viitorul. 'Adică nu vii și aproape îmi omori copilul și apoi îți ceri scuze că aproape mi-ai omorât copilul și apoi mai vii și cu mesaj că ți-am distrus viitorul. Noi luptăm pentru copilul ăsta și vom lupta până în pânzele albe', a declarat mama copilului.  

A batut un copil de 2 ani pana i-a rupt piciorul

Intamplarea ingrozitoare ar fi avut loc la un club privat din Timisoara, ce functiona ca si cresa neautorizata de catre Ministerul Educatiei si apartinea familiei fostului sportiv.
Parintii au depus plangere la scurt timp dupa incident, cand si-au luat copilul de la gradinita cu piciorul rupt, acesta avand nevoie de spitalizare timp de 3 saptamani pentru a-si reveni.

6 luni mai tarziu, copilul inca merge la terapie

La acea data, autoritatile au decis arestarea preventiva pentru 24 de ore a femeii care i-a provocat suferinte copilului, ulterior aceasta fiind cercetata sub control judiciar pentru purtare abuziva, lovire si alte violente.

Parintii cer agresoarei 500.000 euro daune morale, dupa ce copilul lor ar fi ramas cu sechele emotionale ce inca necesita tratament la psiholog.

Imagini, sursa: opiniatimisoarei.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau