Cadouri in functie de zodie – idei practice pentru parinti

Cadouri in functie de zodie – Sagetator (22.11 – 20.12)

Excursii, masini de curse sau de teren, echipament sportiv

Are o vesnica sete de spatiu… E increzator, energic, entuziast si aventuros. Vrei sa-i faci o mare bucurie? Du-l intr-o excursie de ziua lui sau daruieste-i un bilet pentru o tabara ori macar un week-end la mare sau la munte. Strainatatea ar fi ideala, dar numai daca te tine… contul bancar!

Daca nu poti sa-l trimiti nicaieri, atunci amageste-l cu un rucsac, un bluzon safari sau cu o cascheta de colonist. Un glob pamantesc, atlasele de geografie, dictionarele sau ghidurile de conversatie in limbi straine i-ar fi de mare folos in pregatirea calatoriilor de mai tarziu. Iubeste cainii si caii – ce-ar fi sa-i iei copilului un catel ori sa-l duci la hipodrom?

Daca e inca mititel, cumpara-i un Grivei de plus sau un calut de lemn. … si spirit de aventura. Baietii sunt topiti dupa masini si asa vor ramane toata viata: masini de curse, masini sport, decapotabile, cat mai aratoase si performante. Fetitele nu se omoara dupa papusi – sunt si ele foarte energice si active, asa ca poate ar fi mai potrivita o bicicleta, o pereche de patine cu role sau un abonament la un curs de orientare turistica, inot, tenis, volei, baschet sau dans.

Sportul este a doua natura a Sagetatorului, asa incat orice fel de echipament sportiv constituie un cadou perfect, atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Cadouri in functie de zodie – Capricorn (21.12 – 19.01)

Jocuri de strategie, calculator sau un animalut

Responsabil, matur si ambitios… Se poarta ca un adult inca de la o varsta frageda. Sub aparenta retrasa si linistita zace o personalitate puternica, tenace si foarte ambitioasa.

Putin probabil sa-l incante un mutunache pufos sau alte asemenea dulcegarii. Vrei sa-i faci o mare bucurie? Daruieste-i un caine sau o pisica. E un copil responsabil si sigur va avea mare grija de animalut. … cu o logica imbatabila. Mintea sa logica, care gandeste in pasi succesivi pe termen lung, ar cupla perfect la un sah, Go sau dame.

I se potriveste orice joc de tactica si strategie. Chiar si cele de natura financiara sau organizatorica. Cumpara-i un Monopoly sau ceva pentru calculator, de genul „Age of Empires si ai sa te lamuresti. Calculator? Bineinteles! Chiar daca implica un efort, nu vei regreta. Va depasi cu siguranta faza de simplu utilizator. Alaturi de Fecioare, Capricornii sunt cei mai buni softisti (creatori de programe).

Avand abilitati mecanice, se descurca excelent si cu partea de hard (componente, asamblare). La un nivel mai modest, poti sa-ti faci odrasla fericita cu un bilet de tabara la munte, o colectie de cristale sau minereuri, cu cateva carti de legende sau fantezii istorice (tare ar mai savura Trilogia inelelor de Tolkien!) sau cu un Lego.


Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale