Metodă simplă și eficientă de a scoate punctele negre, cu ingrediente pe care le ai în casă | VIDEO

Punctele negre sunt o problemă pentru majoritatea femeilor și, în ciuda faptului că există numeroase produse pe piață destinate eliminării punctelor negre, multe dintre ele sunt costisitoare și ineficiente.

O metodă la îndemâna oricui, care necesită produse pe care oricine le are în casă, pare să fie eficientă în scoaterea punctelor negre. Iată de ce ai nevoie:

  • 1 linguriță de pastă de dinți
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de apă minerală

Cum se procedează:

Procedeul este unul foarte simplu. Luați o dischetă demachiantă și îmbibați-o cu apă caldă. Țineți discheta pe zona afectată de puncte negre până când se deschid porii. O alternativă și mai eficientă pentru a deschide porii este să stai cu fața deasupra unei oale cu apă, suficient de caldă încât să iasă aburi, pentru câteva minute.

Cele trei ingrediente menționate mai sus se amestecă și pasta obținută se aplică în zona cu puncte negre. Freacă foarte ușor cu o perie de dinți cu perii moi. Apoi clătește fața. Asta e tot!

ATENȚIE: Dacă pasta de dinți este foarte mentolată este posibil să te usture ochii, așa că încearcă să prepari amestecul cu o pastă de dinți ce conține mai puțin mentol.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin